2777
2789
عنوان

لطفا نگید چرد دنبال دختر پولدارین اه😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه گودال طلا هم دارید ولی نحوه صحبت کردنتون پشیزی هم ارزش نداره برای زن گرفتن هم لطفا اول ب فکر ارتقای سطح شعور و یاد گرفتن درست حرف زدن باشید وقتی از این نظرات خودتونو بالا کشیدید اونوقت  سطح طرف مقابل رو بسنجید 

همون بهترامثال شماک انقدربیشعورن ک چشمشون دنبال پول دختره هیچ وقت زن نگیرن همون دختراثدشرف دارن ب مر ...

اصلااااا چشمم دنبال پول دختر نیس حتییی هزاری ام نمیخام خرج کنه ولییییی لطفا دستش به دهنش برسههه بتونه جهیزیه شو بخره دخترا گدا گشنه ک هربار یه جشنی چیزی بشه بجای اینک بخایم براش یه تیکه طلا کادو بخریم بگه اجاق گازمو بخرین

سرویس چیینی مو بخرین 

خب مگه ایناااا با خانواده ماعه 

یا هروز لیست خرید خونه مامانشو برات بفرسته 

یا لباسایی ک نوووو براش میخریی بده به خاهر مادرش 

انگار باید خرج یه طایفه رو بده داماد بدبخت

لطفا از یه خانواده با اصالت زن بگیرین که حداقل خرج زندگی خودشون پیله شما نشن

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
اصلااااا چشمم دنبال پول دختر نیس حتییی هزاری ام نمیخام خرج کنه ولییییی لطفا دستش به دهنش برسههه بتون ...

جهیزیه وظیفه عروس نیست اینوبفهمیدلطفا ک اگه کسی جهیزیه میده لطف میکنه نمیخواد دخترش اذیت بشه و اونی هم ک رسم ندارن جهیزیه بدن ک وظیفه مرده باید بده 

هرجای قانون هم بگردی میگه جهیزیه وظیفه مرده 

همونطور ک شما دنبال دختر پولدارین دخترا هم دنبال پسر پولدارن

من نگفتم پولدار یا فقیر ته کلامم اینا همه در هر سطحی باید با هم سطح خودشون ازدواج کنن

پسر فقیرم نمیتونه دختر پولدار بگیره پسفردا تو سری بزنن بهش

هم سطح بودن چه از لحاظ مالی چه فرهنگی اعتقادی خیلی تاثیر داره تو رابطه

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
اصلااااا چشمم دنبال پول دختر نیس حتییی هزاری ام نمیخام خرج کنه ولییییی لطفا دستش به دهنش برسههه بتون ...

کی میگه جهیزیه خریدن تنها وظیفه دختر هست؟

مگه پسرای الان همشون خونه و ماشین و شغل عالی دارن 

بعدشم شاید از لباسه خوشش نیومده یا اندازش نبوده داده به خواهر یا مادرش از این به بعد خواستید براش چیزی بخرید خودش ببرید خریپ

جهیزیه وظیفه عروس نیست اینوبفهمیدلطفا ک اگه کسی جهیزیه میده لطف میکنه نمیخواد دخترش اذیت بشه و اونی ...

خدت پسر داشته باشی

میتونی هم طلا هم جهیزیه هم خونه هم ماشین هم خرج لباس هم خرج عروسی چ گناهی کرده او بدبخت جوونامون از شدت توررم سختی کار همه دارن دست به خودکشی میزنن همه چیو بندازین گردن داماد تا دیگ نفس نتونن بکشن

کی میگه جهیزیه خریدن تنها وظیفه دختر هست؟مگه پسرای الان همشون خونه و ماشین و شغل عالی دارن بعدشم شای ...

خودش رفته چن مدل شال خریده بالای چن میلیون فرداش هیچ کدومو نداشته 

خدت پسر داشته باشیمیتونی هم طلا هم جهیزیه هم خونه هم ماشین هم خرج لباس هم خرج عروسی چ گناهی کرده او ...

خب کسی که وضع و شرایط ازدواجو نداره غلط میکنه ازدواج‌ میکنه

وقتی از خرجای اول ازدواج نتونی بربیای

چجوری پس فردا از خرج بچه و خونه و هزارتا مسئله دیگه میتونی بر بیای

مگه ازدواج کشکه 

طبع ادم به دارایی و نداریش نیست 

من خودم به شخصه خیلی هارو دیدم از نظر ماای ضعیف بودن ولی از نظر طبع بالا غنی و خیلی ها هم دیدم از نظر مالی غنی بودن ولی از نظر طبع کاملا زیر صفر 

ادم باید طبعش بالا باشه به مال و این چیزها نیست 

یه ادمی که طبعش بالاست سالها هم زیر خط فقر باشه باز طبعش بالاست ولی برعکس کسی که این خصوصیت رو نداره میلیاردها دلار هم بهش بدی باز همون خصلت گدازاده بودنشو داره 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
خودش رفته چن مدل شال خریده بالای چن میلیون فرداش هیچ کدومو نداشته

خب منم شده یه چیزی بخرم دیدم به خواهرم بیشتر میاد دادمش به اون

شما هدیه میدید دیگه فضولی نکنید کی استفاده میکنه

کی میگه جهیزیه خریدن تنها وظیفه دختر هست؟مگه پسرای الان همشون خونه و ماشین و شغل عالی دارن بعدشم شای ...

داماد داره مبل تخت فرش تی وی یخچال کولر بخاری لباسشویی ظرفشویی رو میخره دیگ کجا تنها وظیفه دختره اخه چهارتا استکان نعلبکی هم نخره دیگه؟؟

خب کسی که وضع و شرایط ازدواجو نداره غلط میکنه ازدواج‌ میکنهوقتی از خرجای اول ازدواج نتونی بربیایچجور ...

دختریم ک نمیتونه یه دست استکان بعد. ۴ سال نامزدی برا خودش بخره غلط میکنه ازدواج کنه مگ ازدواج کشکه

لطفا جنسیت گرایی نکنید پسرا ها هم انسانن

داماد داره مبل تخت فرش تی وی یخچال کولر بخاری لباسشویی ظرفشویی رو میخره دیگ کجا تنها وظیفه دختره اخه ...

شما زمانی که رفتید برای بله برون و خواستگاری باید این قضایا رو مطرح میکردید نه اینکه نشون کردید عقد کردن بعد تازه درموردش صحبت کنید

بعدشم من نگفتم تنها وسیله آیا ماشین داره آیا شغل ثابت داره آیا خونه داره از خودش باشه

بعدشم خود پسر با دختر باید صحبت کنه نمیشه مادر شوهر یا خواهرشوهر دخالت کنه