2821
2789

شوهر تیرماهی دارم 

پس میرم بیرون🤣🤣🤣

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بشدت شوخ طبع

مهربون و با جنبه

دلش نمیخاد کسی از دستش ناراحت شه

لجباز و یه دنده

کم پیش میاد کوتاه بیاد

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

پدرم مهرماهیه. ۲ تا همکار مهرماهی هم دارم که این ۲تا همکارم هیییییییچ نقطه اشتراکی ندارن. یکیشون آرووووم متین، مودب و دیگری بی ادب، شخصیت بسیار ضعیف، دروغگو، زیرآب زن

شخصیت آدما رو خانواده و محیط شکل میده نه ماه تولد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

واییییی دقیقاااااااا

گاهی دلت میخاد بزنیش😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
پدرم مهرماهیه. ۲ تا همکار مهرماهی هم دارم که این ۲تا همکارم هیییییییچ نقطه اشتراکی ندارن. یکیشون آرو ...

اره عزیزم قطعاااا ک تربیت خانوادگی و محیط مهم ترین عامله روی شخصیت منتهی من خودم فروردینی ام و واقعا هممون شبیه همیم تا حدودی حالا یکی تو خانواده خوبی بزرگ شده مودبه یا رو اخلاقای بدش کنترل داره یکی برعکس 

ولی من خیلی معتقدم ب این قضیه ماه تولد واقعا تاثیر داره

اره عزیزم قطعاااا ک تربیت خانوادگی و محیط مهم ترین عامله روی شخصیت منتهی من خودم فروردینی ام و واقعا ...

اگر بخوای واقعا دقیق بدونی، ماه به تنهایی هییییییچ تاثیری نداره. همونطور که زمین و ماه به صورت مداوم درگردشه، حال و احوال جهان در در تغییره، یعنی از نظر ستاره شناسی، لحظه تولد هر فرد مهمه حتی در حد ساعت و دقیقه. چون گردش سیارات با حتی ده دقیقه قبل و بعد متفاوتن و اون حالتی که ستاره ها و سیارات داشتن تو زمان تولد و انرژی که زمین دریافت کرده مهمه. نه ماه.

اگر فقط ماه باشه یعنی ۱۲ میلیارد آدم ردی کره زمین فقط ۱۲ تیپ شخصزتی دارن که خب منطقی و عقلانی نیست.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من خودم مهرماهی هستم.  به شدت کم رو. مظلوم

حوصله شلوغی ندارم. مهربون ب شدت دل رحم هستم ایقد میبخشم.  ولی دیگه خدا نکنه کسی از چشمم بیفته.  دیگه تمام

و ی چیز خیلی بد  زود عصبی میشم.  و مثلا ی اخلا بد دیگه غصه  مال یک سال رو من یکی دور روزه. میخوره. ایقد ک از شدت ناراحتی رو ب مرگ میشم.   بعدش دیگه تمام 

2825
2823
2791
2779
2792