2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیایین پلیز

114 بازدید | 13 پست

یکشنبه عمل کردم هنوز بینیم کیپه با اینکه با سرم میشورم یه سوراخ بینیم که کلا با پوست و گوشت داخل بینیم کیپ شده دکتر هنوز ندیدتم اما میگه طبیعیه و ورمه خیلی نگرانم شما بگین واقعا طبیعیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش خیلی طول میکشه تا راه بینیت باز بشه همش پماد بزن داخل بینیت و روزی چند بار با سرنگ سرم کل ...

عزیزم من الان نگرانیم بابت این تورم که حالت گوشت اصافه بینیمو کیپ کرده این طبیعیه؟

عزیزم من الان نگرانیم بابت این تورم که حالت گوشت اصافه بینیمو کیپ کرده این طبیعیه؟

من یادم نیست دقیق ولی دوهفته سه هفته رو میدونم بینیم کیپ بود و خیلی  سخت بود برام نفس کشیدن با دهان

کاملا بسته بود بینیم

سلام عزیزم.طبیعیه و حتما اسپری ای که برات نوشته رو بزن داخل بینیت هر موقع که احساس کردی نیازه،پماد داخل بینی رو حتما استفاده کن و روی بخیه های بینی هم بزن.حتماموقع خوابیدن یادراز کشیدن از بالش گردنی استفاده کن.اب کرفس،اب هویج.اب سیب‌ و قرص اناهیل برا ورم حتما استفاده کن.در کل مایعات زیاد بخور.من۲۶روز هست که عمل کردم کلا نمک و ادویه رو حذف کردم.اب و مایعات زیاد میخورم بینی هم مرتب شستشومیدم و پمادمیزنم...با دکتر خرمی قرار بود عمل کنید درسته؟تامپون هم گذاشت براتون؟

وای خیلی وحشتناکه شمام اینجور بودی ببخشید انگار با یه تیکه گوشت سوراخ بینیمو پلمپ کردن

پیش الهه خرمی عمل کردی راضی بودی؟

بدون تامپون ؟ 

چقدر گرفت 

من بین دکتر محمدرضا نجفی و الهه خرمی موندم خوب شده راضی تروخدا جواب بده

پیش الهه خرمی عمل کردی راضی بودی؟بدون تامپون ؟ چقدر گرفت من بین دکتر محمدرضا نجفی و الهه خرمی موندم ...

کلا شد ۳۵ تومن تامپونم گذاشت هنوز برا نظر دادن زوده تازه ۱۲ روزه عمل کردم بینیم کلی ورم داره