2777
2789

✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

دوازدهمم برای فارسی چه منبعی بگیرم ؟

فرمول بیست گاج خوبه ؟ 

پارسال نهاییمو ۱۸ شدم اما میخوام بهتر شم توش 

بعد اینکه نگرانم فارسی دوباره به کنکور برگرده یعنی عمومی ها برگرده ، یه منبع که هم تست باشه هم تشریحی معرفی میکنین؟

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

امم خب من جوابی برای سوالت ندارم ولی تو میتونی کمکم کنی؟🥲

من ده انسانی ام 

تو درس جغرافی موندم نمیدونم چطور باید بخونمش سوال نمیده معلممون 

میشه بهم بگی چجوری باید بخونمش؟🥲

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشتم انسانی نیس ولی دوس داشتم جواب بدم چون عاشق ادبیاتم😂 

پارسال ماجراهای من و درسام گرفتم بد تبود ولی امسال مهر و ماه پررسوالشو گرفتم وااای که نگم برات چقدر کامل توضیح داده و کلا نهایی محور هست 

امم خب من جوابی برای سوالت ندارم ولی تو میتونی کمکم کنی؟🥲من ده انسانی ام تو درس جغرافی موندم نمیدون ...

حتما عزیزم‌.‌..

واقعیتش جغرافیا درس خوندنیه من هم معلممون سوال نمی‌داد،  همونطور که میدونی بیشتر دروس انسانی خوندنی هست و بستگی به دانش آموز داره .

اگه با سوال راحتی می تونی تو گوگل سرچ کنی سوالاشو بعد تو کتابت بنویسی و بخونی بعدش اینکه مثلا اگه یه درس جغرافیا رو ۴۵ دقیقه ای تموم کردی حتما همون روز در د ۱۰ دقیقه تا یه ربع مرورش کن ، حتما موفق میشی

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

برنمیگرده گفته مسال بازم فقط تخصصی

وای خداروشکر😅😍

من رشتم انسانی نیس ولی دوس داشتم جواب بدم چون عاشق ادبیاتم😂 پارسال ماجراهای من و درسام گرفتم بد تبو ...

واقعا؟😃 ، آخه من تعریف فرمول ۲۰ گاج هم خیلی شنیدم 

نمیدونی خوبه یا نه ؟؟ 

واقعا؟😃 ، آخه من تعریف فرمول ۲۰ گاج هم خیلی شنیدم نمیدونی خوبه یا نه ؟؟

ببین به صورت خلاصه گفته فرمول بیست اگه حوصلت به درسنامه طولانی نمیکشه اره خوبه ولی پرسوال ریز به ریز گفته 

برگرده که بهتره هرچقد تعداد درس ها بیشتر باشه ب نفع ماست حداقل اون حدنصاب رو راحتتر ب دست مباریم

نه من اصلا دوست ندارم برگرده ، فکر کن دوباره دهم یازدهم بشینی بخونی تاااازه بقیه عمومی ها هم بر گرده که بدتررر 

اگه عمومی ها نباشن وقت بیشتری برای تخصصی میشه گذاشت

امم خب من جوابی برای سوالت ندارم ولی تو میتونی کمکم کنی؟🥲من ده انسانی ام تو درس جغرافی موندم نمیدون ...

ب عنوان ی پشت کنکوری بهت میگم تکیه ب سوال نکن منم مث تو بودم الان اگ فقط سوالا بخونی ممکنه از جاهای دیگم سوال بیاد مخصوصا برا کنکور باید خط ب خط بخونی

سیر تا پیاز خوبه

میگن خیلی ریز به ریز میگه و همه نکات پایه رو میگه ، من یکم سطح بالاتر میخوام

نه من اصلا دوست ندارم برگرده ، فکر کن دوباره دهم یازدهم بشینی بخونی تاااازه بقیه عمومی ها هم بر گرده ...

اره اینم هست ولی من خودم عاشق ادبیات و دینی ام راحته ولی ازعربی و زبان متنفرم جالب اینجاس تو انتخاب رشتمم زدم مترجمی زبان  

حتما عزیزم‌.‌..واقعیتش جغرافیا درس خوندنیه من هم معلممون سوال نمی‌داد، همونطور که میدونی بیشتر دروس ...

مممنونم ازت🫂💙

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂