2777
2789
اصلااااا نوشابه اینا نمیخورم از بیرونم اصلااااا غذا نمیگیرم قهوه و ...اینارم گذاشتم کنار تنها چیزی ک ...

سبزی خون سازه میوه بخور .کلا قهوه خور ها غلظت خون دارن اثراتقهوه حتی اگه ترک کنی حداقل ۶ ماه توی خون میمونه پس غلظته بیشتر برامصرف قهوه بوده

لایک نکنید .توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش متخصص خون رفتید؟شما قلبتون هم تحت فشار بود و هرزگاهی تیر بکشه؟میشه علائمتون بگید؟

من مشکل تیرویید مشکل قلبی دارم که بابتشون دارو مصرف میکنم چند ساله علایم من مربوط به همه مریضیهامه نمیتونم بگم بخاطر غلظت خون علایم خاصی مختص به اونو داشتم

ممکنه خود کم خونی مینور سبب غلظت بشه؟دلیلش کم خونی بود؟براتون دارو تجویز کردن؟

مینور نداشتم ،بخاطر غلظت فصد انجام دادم کل اهنم  از بین رفته بود ولی رو غلظت تاثییر زیادی نداشت ،دارو کم خونی ،اسپرین مصرف میکردم هر ماه باید چکاپ میشدم

مینور نداشتم ،بخاطر غلظت فصد انجام دادم کل اهنم از بین رفته بود ولی رو غلظت تاثییر زیادی نداشت ،دار ...

من آخر گیج شدم چرا شما نباید فصد میکردی ؟ مگه کم خون بودی ؟ 

لایک نکنید .توروخدا 
من آخر گیج شدم چرا شما نباید فصد میکردی ؟ مگه کم خون بودی ؟

چون ما خانم ها دوره پریودی داریم خود به خود  فصد میشیم،این کار  کل آهن بدنمو گرفت ولی تاثیری روی غلظتم نداشت  ،باید دلیل اصلی غلظت پیدا بشه 

کم خونی چطور تو آزمایش مشخص میشه کدوم فاکتورها هست؟

یه عددی هست باید ۲۷باشع . ولی برای من ۲۵بود . 

تا مدت ها میگفتن احتمالا مینور هستی .

که زمان ازدواج آزمایش ژنتیک دادم فهمیدم که مینور نیستم . بلکه یه کم خونی سادس که بخاطر پریودی هست 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت