2777
2789
حتما وقت یه متخصص بگیر برو به نفع خودته ،الکی وقتتو تلف نکن ای کاش منم اون موقع به جای فصد زودتر رفت ...

من کیس هایی سراغ دارم که تغذیشونو اصلاح کردن و وزن کم کردن اب بیشتر مصرف کردن گوشت قرمز کمتر یبار هم خون درسال اهدا کردن غلظت خودش اومده پایین 

لایک نکنید .توروخدا 
اهان اتفاقا دکتر به ماهم گفتش ولی دفعاتش درسال گفتش که باید کم باشه وبراساس ازممایش زیادیش درسال خوب ...

دکتر معمولی بیشور هی آزمایش می‌نوشت می‌گفت با این آزمایش تا چهار بار هم جا داره بری  پونصد سی سی هم پر کنی😬😬ولی دوبار که رفتی دوباره آزمایش بده 

من دوسال چندین چند بار فصد انجام میدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیس هایی سراغ دارم که تغذیشونو اصلاح کردن و وزن کم کردن اب بیشتر مصرف کردن گوشت قرمز کمتر یبار هم ...

تغییر سبک زندگی واقعا مهمه ولی یه خانم که پری میشه غلظت خون اصلا نرمال نیست حتما باید پیگیر باشه

دکتر معمولی بیشور هی آزمایش می‌نوشت می‌گفت با این آزمایش تا چهار بار هم جا داره بری پونصد سی سی هم ...

با همو گلوبین چند بهت گفت  چهار بار جاداری ؟

لایک نکنید .توروخدا 
تغییر سبک زندگی واقعا مهمه ولی یه خانم که پری میشه غلظت خون اصلا نرمال نیست حتما باید پیگیر باشه

عجیب نیست که حتما داره مقدار زیادی غذای پرکالری گوشت وسرخ کردنی و برنج  و اهن دار میخوره و تحرک نداره و مایعات ومیوه نمیخوره و اگر هم که خون  قاعدگیش کمه بدتر 

لایک نکنید .توروخدا 

بعد از خون دادن باید اب و مایعات زیاد میخوردی وگرنه فرقی نمیکنه بحالت 

لایک نکنید .توروخدا 

اگه کم خون هستی و غلظت خون داری  . ( خوردن میوه های قرمز . مشر‌وب. پیاده روی و ورزش. تعریق بدن . حجامت . زالو هم تا حدی تأثیر داره ولی نه خیلی زیاد)

اگه کم خونی نداری که  میتونی خون اهدا کنی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

من خودم مشکل خون نداشتم . از وقتی واکسن کرونا دو بار زدم غلظت خون شدید همراه با گرفتگی عضلات دست اومد سراغم . با ورزش کمی بهتر شد ولی کامل خوب نشد . 

کم خون هستم خون نمیتونم اهدا کنم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

تغذیت سالمه یانه ؟

اصلااااا نوشابه اینا نمیخورم 

از بیرونم اصلااااا غذا نمیگیرم 

قهوه و ...اینارم گذاشتم کنار 

تنها چیزی که مونده همون هفته ای یه بار شیرینی خوردنه 

کنار غذامم تا تونستم سبزی و کاهو و سالاد خوردم 

چای ام روزی یه لیوان متوسط 

حتما وقت یه متخصص بگیر برو به نفع خودته ،الکی وقتتو تلف نکن ای کاش منم اون موقع به جای فصد زودتر رفت ...

پیش متخصص خون رفتید؟

شما قلبتون هم تحت فشار بود و هرزگاهی تیر بکشه؟

میشه علائمتون بگید؟