2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله باید با اون بسنجی چقدر بالا تره ،بعدم نباید بری اهدای خون حتما دلیل غلظت خونت باید مشخص بشه ،متخ ...

کاربرها کلی براش نوشتن چیکار کنه .انگار قبول نکرده 

لایک نکنید .توروخدا 
بله باید با اون بسنجی چقدر بالا تره ،بعدم نباید بری اهدای خون حتما دلیل غلظت خونت باید مشخص بشه ،متخ ...

mch و mcv یکم از حد نرمال پایین تره

دکتر گفت ممکنه مینور خفیف باشه

همزمان غلظت هم باشه

دارو نداد اصن گفت ورزش کن همین

من حال ورزش هم ندارم نفسم بزور بالا میاد

کاربرها کلی براش نوشتن چیکار کنه .انگار قبول نکرده

😑خب گوش نکنه به ضرر خودشه🤷منم غلظت خون  زیادی داشتم با حرف دکتر داخلی چندین بار رفتم فصد خون خودمو بدبخت کردم وضعیتم از قبل هم بدتر شد،همون آزمایشهارو بردم واسه متخصص رسما باهام دعوا کرد بخاطر این فصدکردن 😑

مثل اهدای خونه

اهان اتفاقا دکتر به ماهم گفتش ولی دفعاتش درسال گفتش که باید کم باشه وبراساس ازممایش زیادیش درسال خوب نیست اگر هم دفعاتش زیاد باشه باید حجم خونی که اهدا میکنیم کم باشه.شما درسال چند بار خون اهدا کردید ؟ 

لایک نکنید .توروخدا 
mch و mcv یکم از حد نرمال پایین ترهدکتر گفت ممکنه مینور خفیف باشههمزمان غلظت هم باشهدارو نداد اصن گف ...

حتما وقت یه متخصص بگیر برو به نفع خودته ،الکی وقتتو تلف نکن ای کاش منم اون موقع به جای فصد زودتر رفته بودم