2777
2789
من دارم خاکشیروعرق کاسنی میخورم میگن خیلی خوبه واسه زردی نگرفتن بچه

عزیزم شمااین چیزاروبعداز زایمان بخورالان فایده ای نداره،من قبل از زایمان همه چی خوردم چیزای گرمی که میگن باعث زردی بچه میشه تادلت بخوادخوردم،چون الان ثابت شده زردی به تغذیه قبل از زایمان ربطی نداره،منتظربودم بچم زردی بگیره به دلیل اینکه گروه خونی خودم اومثبت وهمسرم آمثبته واین دوگروه خونی اکثرأ بچه هاشون زردی داره،ولی خداروشکرگروه خونی پسرم او مثبت بودمثل خودم وزردی نگرفت

والا من میدونم زردی از بیلی روبین خونه که فقط بانور میشکنه اما شنیدم هرکس ماه اخرعرق شاهتره خورده بچ ...

بله درسته زردی ازبیلی روبین خونه وتضاد درگروه خونی مادروفرزندباعث زردی میشه،دلیل دیگش هم کم آب شدن بدن نوزادبعدازتولده که این یه زردی خفیفه وباشیردادن مکرر ازبین میره ونیازی به دستگاه نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه خودمو میگم من تو هشت ماه بودم که گفتن مایع داخل رحمت کمه بچت امکان داره خفه بشه گفتم سزارینیم کنین گفتن نمیشه بچت از دو کیلو هم کمتره خیلی کوچیکه خلاصه. اومدیم خونه با کلی غصه که چرا وزن نینی اینقدر کمه حالا چی کار کنم که یه پیرزنی از فامیلامون خونه مادربزرگم بود به من گفت دختر جون هر روز یا یه روز در میدن ماهیچه یا استخون گوسفندو بزار بپزه با نخود بعد فقط ابشو بخور نه خودشو نه گوشتو مثلا ابگوشت خودمون ولی فقط ابشو بخوری بعد ازسه هفته رفتم سونو گفت بچت 3 کیلو 😍هشت ماهو سه روزم بود سز شدم بچم سه و نیم به دنیا اومد البته الان دیگه مردیه واسه خودش

بله درسته زردی ازبیلی روبین خونه وتضاد درگروه خونی مادروفرزندباعث زردی میشه،دلیل دیگش هم کم آب شدن ب ...

من واسه بچه اولم یک ماه درگیرش بودم هیچ چیز فایده نداشت خیلی برا این یکی میترسم

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
من واسه بچه اولم یک ماه درگیرش بودم هیچ چیز فایده نداشت خیلی برا این یکی میترسم

گروه خونی خودت وبچه اولت متضادبود؟من خیلی استرس داشتم تا اینکه پزشک اطفال اومدگفت گروه خونی بچت باخودت یکیه زردی نمیگیره،اگه شیرت کمه دوسه روزکنارشیرخودت شیرخشک هم بده که بدنش کم آب نشه دیگه عمرأ زردی نمیگیره

گروه خونی خودت وبچه اولت متضادبود؟من خیلی استرس داشتم تا اینکه پزشک اطفال اومدگفت گروه خونی بچت باخو ...

اره متضاد بود ،خیرسرم شیر خشک هم میدادم

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

عزیزم خودت رو لذیت نکن هر کاری بکنی اگه بخواد زردی بگیره میگیره،به من گفتن عرق کاسنی و انار و لیمو شیرین باعث میشه بچه زردی نگیره،من ماه هشت و نه ده تا بطری عرق کاسنی خوردم کلی انار و لیمو خوردم اخرش هم پسرم زردیش بالا بود