2777
2789
عنوان

پدر لعنتی من

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف اعصاب و تمرکزت نیست که بزاری رو چیزایی که دلت نمیخاد و باعث اعصاب خوردیته ک بخای ب خودکشی فکر کنی؟ ب خودت اهمیت بده اول خودت برای خودت ارزش قائل شو بقیه هم پشت بندش میان سمتت فقط ب فکر آرامش و خوشحالی خودت باش

اسی جان میدونی شرایطی را داری که همه ارزوش دارن

شغل درامد خونه

مامانت را نمیتونی عوض کنی 

بزارش برو برای خودت جدا زندگی کن

دورادور اگر مادرت چیزی خاست براش فراهم کن

اون باهات نمیاد 

چرا میخای خودتو بکشی

حیف نیستی؟؟کیف کن دختر بیخیال

داشتن پدر مادر خوب نعمت هست که من خودمم ندارم این نعمتو

و متاسفانه کل زندگی ادمو تحت تاثیر قرار میده

مامانمم بلدش نیسیکبار نشده با هم تو یه سفره غذا بخوریماز وقتی یادمه کارش کتک زدن و فحش و ناسزاسمدام ...

نمی‌دونم والا چی بگم آخه بابای منم همش به ما زور میگه و من خس میکنم زندگی پیشش انگار دارم بین دو دیوار به میشم اینقدر فشار زیاده دوست دارم برم دانشگاه تا راحت شم ولی خب مامانمو جدا نمی‌کنم 

جدا کنی ممکنه برای ازدواجت هم خوب نباشه هی بگن زندگی مامان باباشو خراب کرده وای به حال ما  

کسی که از حال کسی خبر نداره هم الکی قضاوت و تهمت

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

مامانم بینهایت ترسو و احساساتیهیه روز میگه میامفرداش میگه اگه این بیفته بمیره میگن مرد و تنها گذاشت ...

به مادرت چه کار داری

جمع کن برو

خودت تنهایی چمدونت را بردار و برو

می فهمی؟

تا کی چسبیدی به مادرت

فک کن ازدواج کردی شوهرت مرده

برو بشین تو خونه خودت

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

کدوم دوستهمشون متاهلن یه زنگ به ادم نمیزننمن خیلی تنهام خیلی خیلی تنهام

قدیمیارو ول کن اونا ک اسمشون دیگه دوست نیست ب آدمای جدید فکر کن خیلیا شرایطشون مثل خودته اصن حتی همین باشگاه رفتن حالت رو بهتر می‌کنه 

سلام. 

با توجه به نوشته هاتون، متوجه شدم متاسفانه پدر خوبی ندارید. همه ی افراد حق دارن پدر خوبی داشته باشن، و این قضیه متاسفانه برای شما وجود نداشته. شما لایق این هستید که پدر و مادر خوبی داشته باشید.

خواستم بگم که الان تنها و بهترین کار این هست که ترکشون کنید و برای خودتون زندگی کنید. شما همین الانش هم حسابی جتگیدید و برای بقیه خودتون رو فدا کردید.

یادت باشه فقط یکبار فرصت زندگی کردن داری. بقیه رو ول کن. برو برای خودت زندگی کن. ماشالله هزار ماشالله هم امکانات استقلال رو دارید، اینم تو این شرایط جامعه.

بذار اینطور بگم. 

بزرگترین خیانتی که به خودت میتونی بکنی اینه که ترکشون نکنی! تو به هیچ عنوان نمی تونی یک آدم تاکسیک رو عوض کنی! اونم ۸۰ ساله!

واقعا میخوای پاسوز مادرت و بقیه بشی؟ اگه بقیه بهت اهمیت میدادن الان وضعت قرص خوردن نبود!

قرص بخوری؟! این حتی فکرش هم نباید تو سرت باشه! 

برو زندگی کن! ۳۷ سال از عمرت رفت، میخوای بقیه هم اینطور هدر بره؟!

منتظر کسی نباش که ازت محافظت کنه! الان فقط خودت رو داری

INFJ in NI TI loop