2777
2789
عنوان

پدر لعنتی من

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج این لعنتی و مادرم رو میگمخوب خواهرام گناه دارنهیچ جا ندارن برن تنها میمونن افسرده میشن

خب منم میگم برو برا خودت زندگی کن بزار همین بابات بیاد منتت رو بکشه خواهرات هم میان همونحایی ک تو هستی بهت سر میزنن خونه جدا بگیر 

دیشب قرص خوردم بردن بیمارستاندوباره میخوام خودکشی کنم

نزن این حرفو این کارا رم نکن😐. یه حیوون صفت ارزششو نداره. باور کن الکی داری خودتو آزار میدی.

یه روز میرسه همین مرد محتاجِ توعه!

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

نزن این حرفو این کارا رم نکن😐. یه حیوون صفت ارزششو نداره. باور کن الکی داری خودتو آزار میدی.یه روز ...

خدا این و لعنت کنه

به بدترین شکل ممکن بمیره الهی

امیدوارم امروز یکی مثل خودش پیدا شه بدترین حرفارو بهش بزنه

وای دختر خداروشکر فکر کنم فقط می‌ترسی از تنهایی و یکم حرئت لازم داری خودتو راحت کن

باید اینکار و بکنم

درامدمم خوبه

این تو زندگی ریالی خرج من نکرده. هیچ احتیاجم بهش ندارم

بنظرم خودت مثل هزار تا دختر مجرد دیگه مستقل شو تو که دیگه همه جوانبو داری راحتی 

مامانت هم بزار پیش بابا هیچ کس مثل مامانا قلب بابا ها رو بلد نیستن وقتی کسی تو کارشون دخالت نکنه خیلی راحت تر با هم کنار میان

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

خدا این و لعنت کنهبه بدترین شکل ممکن بمیره الهیامیدوارم امروز یکی مثل خودش پیدا شه بدترین حرفارو بهش ...

نگی ام خدا کارشو خوب بلده. غصه نخور عزیزم. پاشو یه تغییری بده تو حالت. آهنگ بزار ذهنتو آزاد کن🌝♥️.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

بنظرم خودت مثل هزار تا دختر مجرد دیگه مستقل شو تو که دیگه همه جوانبو داری راحتی مامانت هم بزار پیش ب ...

مامانمم بلدش نیس

یکبار نشده با هم تو یه سفره غذا بخوریم

از وقتی یادمه کارش کتک زدن و فحش و ناسزاس

مدام میگرده یکی رو پیدا کنه باهاش دعوا کنه

دیروزم من خواب بودم اون رسید شروع کرد