2777
2789
عنوان

پدر لعنتی من

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 63 پست
خودت برو واقعا این ین دیگه سن خونه پدر بودن نیستدورادور به مادرت سر بزن هواشو داشته باش

ببین من هر روز تا ۵ سرکارم

بعدش چندبار شده خواهرام‌ گفتن بیا خونه ما

یا بیا بریم دور دور

کسی جرات نداره بیاد اینجا چون این لعنتی ابروریزی میکنه

میگه این بعد کار میره کجاها؟ با کی میخوابه؟ دیگه نیاد

عزیزم باید احترامشون رو گذاشت بلاخره چه تولید مثل چه هرچیز دیگهمیخواد این جوون بره پدر پیرشو کتک بزن ...

خیر من چنین چیزی رو نگفتم! مگه حرمت فقط فحش و کتکه! همینکه ذهنشو مشغولِ یه آدمِ قدر نشناس میکنه ینی اهمیت داره براش که فکرشو مشغول کرده.

کسی که مستقله و روی پای خودش ایستاده دیگه چه نیازی داره به یه آدمی که از اول نخواسته آدم باشه!

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید احترامشون رو گذاشت بلاخره چه تولید مثل چه هرچیز دیگهمیخواد این جوون بره پدر پیرشو کتک بزن ...

احترام باید دو طرفه باشه

وقتی بهم تهمت میزنه وقتی داد میزنه که باید ازین خونه بره

بیشتر هزینه های خونه رو من میدم

دیشب گفت این از من نیساین و تو بیمارستان به ما انداختنپیش داداشم میگفت این باید ازینجا گم شه بره رفت ...

درکت میکنم عزیزم. کسایی که تجربه نکردن دم از احترام میزنن چون از عزیز ترین فرد زندگی شون نرنجیدن.

خدا میبینه و نشونشم میده نتیجه ظلماشو.

ارزش نداره بهش فک کنی. میدونم سخته ذهنتو مشغولش نکنی اما سعیت رو بکن. پاشو یه آب بزن به دست و صورتت از این فکرا بیا بیرون.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

😐طلاق مادرتو بگیر برین دنبال زندگی خودتوندرکتون نمیکنم اصلاشاغلی خونه و ماشین داری چی میخوای دیگه

بی عرضه اس مامانم

بهش نه خرجی میده نه محبت میکنه نه هیچی

میگم‌طلاقت و بگیر بریم

یه روز میگذره یادش میره

ببین من هر روز تا ۵ سرکارمبعدش چندبار شده خواهرام‌ گفتن بیا خونه مایا بیا بریم دور دورکسی جرات نداره ...

خب نرو واقعا بزار قدرت رو بفهمن تا الان هم ک میگی خودت خرجشون رو می‌دادی  خداروشکر ک شرایطت خوبه کامل جدا زندگی کن 

احترام باید دو طرفه باشهوقتی بهم تهمت میزنه وقتی داد میزنه که باید ازین خونه برهبیشتر هزینه های خونه ...

خب در این صورت حتی تو دین هم اومده که شما نباید از پدرت پیروی کنی چون اون مسیزش معلومه درست نیست تو زندگی

من تعحبم رو اینه که میترسی ازش 

اون پیرمردیه واقعا جون نداره بعد تزس داشته باشه؟ فقط توروخدا جوریم درگیر نشین که بزنیش چون بخدا پیش اومده همین ضربه ی آروم کسی مثل شما تو بخثا یکی مثل پدرتونو کشته

خب در این صورت حتی تو دین هم اومده که شما نباید از پدرت پیروی کنی چون اون مسیزش معلومه درست نیست تو ...

۸۰ سالشه ولی مثل عزراییل سگ جونه

گیر بیاره آدم و چنان میزنه همون درجا میمیری

مامانم نزاشت میومد با خنجر سرم و ببره

باور کن من خواب بودم از کار رسید

گفت اون بیناموس با کیا رفته بخوابه؟ از کار دارن اخراجش میکنن....

که من پاشدم گفتم این چی توهم زده چی میگه

۸۰ سالشه ولی مثل عزراییل سگ جونهگیر بیاره آدم و چنان میزنه همون درجا میمیریمامانم نزاشت میومد با خنج ...

عزیزم اینارو اینجا ننویس پاک کن 

سایت عمومیه بعدا ممکنه پشیمون بشی

خب نرو واقعا بزار قدرت رو بفهمن تا الان هم ک میگی خودت خرجشون رو می‌دادی خداروشکر ک شرایطت خوبه کام ...

خرج این لعنتی و مادرم رو میگم

خوب خواهرام گناه دارن

هیچ جا ندارن برن تنها میمونن افسرده میشن