2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به اونایی که رفتارهای شیطانی و خباثت بعضی ها رو متوجه نمیشن و هر چیز به دید خوب مینگرن

شاید چون خودشون خوبن

اَصلی منم👸🏼من ی جنگ بلدیَم ک عاشقِ صُلحه🪄تو جنگِ با خودم شدم جانباز🌬

به اینایی که چرتو پرت های دیگرانو باور میکنن 

یه سر به تاپیک پدیده ماه خونی سال ۱۴۰۵ بزن🤦‍♀️

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من خودم یه آدم ساده که حتی از چهرم هم معلومه اهل حاشیه و سیاست نیستم هر کی هر چی بگه باور میکنم یا اگه بدونم به روش نمیارم یکی باهام بحث کنه کشش نمیدم و در جوابش سکوت میکنم در حق هر کی خوبی کردم از پشت خنجر زد ولی هیچوقت آدم نشدم و به خوب بودنم ادامه دادم نمیتونم آدم بدی باشم و.... 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

ساده یعنی کسی که از خدا می‌ترسه و راحت دل نمی‌شکنه گناه نمی‌کنه کلاه سر آدما نمی‌ذاره هرچی ازش بخوای اگه داشته باشه بهت میده اصلا نظرش در مورد نیت هیچکس بد نیست چون که خودش خوبه،و آدمای دغل باز به اینجور آدمای خوب میگن ساده ون باورشون نمی‌شه کسی خوب باشه