2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید ادامه زندگی یا ج د ا ی ی

| مشاهده متن کامل بحث + 5831 بازدید | 38 پست
اون مرد قول داده شما رو مراقبت کنه ، مواظبتون باشه ، ازتون تا حد مرگ دفاع کنه ، اینطور که میگی اصلا ...

ای خواهر دست رو دلم نذار که خونه...کدوم دفاع من از دستش به همه پناه میبرم.از بس که وحشتناک برخورد میکنه.هر جام بخوایم بریم اصلا با من مشورت نمیکنه.فقط میگه زود باش ببینم دیرمون شد.میخوام چیزی بگم میگه به تو ربطی نداره.همه چیزو با مادرش مشورت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر دست رو دلم نذار که خونه...کدوم دفاع من از دستش به همه پناه میبرم.از بس که وحشتناک برخورد می ...

خیلی سخته درک میکنم ،شوهر منم خیلی هوای خانوادشو داره البته باز شوهر تو خیلی بدتره انگار.ما هم خیلی مشکل داریم سر این

خیلی سخته درک میکنم ،شوهر منم خیلی هوای خانوادشو داره البته باز شوهر تو خیلی بدتره انگار.ما هم خیلی ...

آره بابا وضع شوهره من وخیمه.هر کسی هم میشنوه میگه نه دیگه وضع شوهر تو بدتره..حتی یه جو عقل نداره.شدیدا بچه ننس

این خصوصیات همسرتونه یا دشمنتونج د ا ی ی

تو این یازده سال پیر شدم.از بس حرصم داد.تنهام گذاشت.دیگه به کی بگی که این شوهرم حتی تو فامیلامون با یه عده ریخته بود رو هم داشت مثلا آبرومو می‌برد.. حتی پسرعمم گفت چقد نفهم بی غیرتی.آدم با هفت پشت دشمن این کارو نمیکنه.کلی چیزای خصوصیم به درو همسایه و فامیل گفته بود اونم به فرماندهی مادرش

تو این یازده سال پیر شدم.از بس حرصم داد.تنهام گذاشت.دیگه به کی بگی که این شوهرم حتی تو فامیلامون با ...

چرا موندی بخاطر بچه،؟؟؟

بچه ی مادر از نظر روحی داغون ب چ دردش میخوره دستش و بگیر برو

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن

چرا موندی بخاطر بچه،؟؟؟بچه ی مادر از نظر روحی داغون ب چ دردش میخوره دستش و بگیر برو

عه شما مرد هستین؟ولی واقعیت اینه شما که مرد هستین اینو میگین یعنی این که خودتونم از شنیدن کارای زشت همجنستون بدتون میاد و مدافعش نیستین.توصیه برادرانتونو می‌پذیرم.چون واقعا زجر زیادی کشیدم.فقط خدا میدونه.

تو این یازده سال پیر شدم.از بس حرصم داد.تنهام گذاشت.دیگه به کی بگی که این شوهرم حتی تو فامیلامون با ...

۱۱سال خیلی زیاد چطور قبل فرزندتون ب فکر جداییی نبودید سعی کن با سیاست رو اخلاقش تاثیر بزاری اگر نشد دیگه ....

[QUOTE=355023893]عه شما مرد هستین؟ولی واقعیت اینه شما که مرد هستین اینو میگین یعنی این که خودتونم از شنیدن کارای زشت ...[/QUOTE

رفتارهای زشت از هیچکس پذیرفته نیست جنسیت مهم نیست

۱۱سال خیلی زیاد چطور قبل فرزندتون ب فکر جداییی نبودید سعی کن با سیاست رو اخلاقش تاثیر بزاری اگر نشد ...

والاه یازده سال روانیم کرده.باهاش خوب میشم.تازه بدترم میشه.اونقد جلو بچم کتکم زده که بچمم عصبی شده.شبا با جیغو داد از خواب میپره .اتفاقا خودش از خونه پرتم کرده بیرون.اونم با یه کتک اساسی.ازش میپرسم چرا خودشم نمیدونه چرا کتکم زده.بچمم پیشمه.

والاه یازده سال روانیم کرده.باهاش خوب میشم.تازه بدترم میشه.اونقد جلو بچم کتکم زده که بچمم عصبی شده.ش ...

با ی مشاور تو شهرتون مشورت کن اگر اوکی داد جدا شو