2777
2789
عنوان

چرا پسرا دیگه با دختر مذهبی ازدواج نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 40 پست
با اون دختری که میگی اصلا کسی ازدواج نمیکنه که من دارم پوشش معقولو میگم که به خودش میرسه

اون دخترا هم خوب ازدواج میکنن

همه چی هست

دخترایی که با خیلیا رابطه داشتن هم ازدواج میکنن

دخترای نجیب هم همینطور

بستگی به دیدگاهها داره دیگه

به نظرم نسل جدید روشنفکر تر شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نفرماییدوالا بعضی مردا ۱۰۰۰جور غلط کردن دختر ساده و نجیب گیر میارن و بلعکس

خواستم آیه قرآنش رو بنویسم گفتم بحث پیش میاد

آره این مدلی هم زیاده ولی قاعده کلیش اینه

جامعه هم مرد و زن مجزا نیست، تا وقتی دختر خیلی مقید هست پسر خیلی مقید هم هست ، یه تناسبی بینشون هست 

اینطور نیست که دختر مذهبی باشه پسرش نباشه 

اون دخترا هم خوب ازدواج میکننهمه چی هستدخترایی که با خیلیا رابطه داشتن هم ازدواج میکنندخترای نجیب هم ...

دقیقا منم اینجوری فکر می‌کنم مثلا قبلا مادرت میگشتن واسه پسرشون دختر پیدا میکردن الان پسرا زیر بار نمیرن مگر اینکه خودشون انتخاب کنن 

لایک نکن 🤨
ببین خیلی روشن فکر شدندیگه به نظرشون زن مذهبی محدودشون میکنه. همپایه شادیاشون نیست. به خوشتیپ بودن ز ...

به نظر من که بر عکسه

هر چه تاپیک میبینم در مورد رل و همین روابط که خوب قصد ازدواج دارن به هم شک دارن 

و از آزادیها و روابط نا بهنجار طرف مقابل شاکی ان

و همیشه یه دید منفی دارن 

بطور کل هر کسی با کسی مث خودش ازدواج کنه 

واژه روشنفکر هم هر جایی به کار نمیره 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

دقیقا منم اینجوری فکر می‌کنم مثلا قبلا مادرت میگشتن واسه پسرشون دختر پیدا میکردن الان پسرا زیر بار ن ...

آرهههه شدیدا

خیلی خیلی فرق کرده

ازدواجای سنتی هم تغییر کرده و خیلی کم شده

قدیم کی با خواستگار سنتی بیرون میرفتن

الان میگن برید بیاید ببینید به هم دیگه میخورید

من به چشم میبینم شوهرم روشنفکر تر شده. اطرافیانم دیدشون باز شده

برادر دوستم مجرده میگه من مشکلی ندارم دختر قبل من حتی رابطه جن سی تجربه کرده باشه. داره باهاش ازدواج میکنه

دقیقا منم اینجوری فکر می‌کنم مثلا قبلا مادرت میگشتن واسه پسرشون دختر پیدا میکردن الان پسرا زیر بار ن ...

تمام این روابط همه کات میشن 

تا حالا فکر کردین همین  کلمه ها همیشه کنار همن

رل کات اکس 

در نهایت پسر با کسی که مادرش در نظر میگیره ازدواج میکنه 

چی بشه یک در یک میلیون اونم با مخالفت ابدی خانواده ها ازدواجای این مدلی 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

به نظر من که بر عکسههر چه تاپیک میبینم در مورد رل و همین روابط که خوب قصد ازدواج دارن به هم شک دارن ...

چی هر کسی با مثل خودش ، من میگم این بدبخت برعکس خواهراش باحجاب و چادریه اما خواستگار نداره با اینکه همش روضه و کلاس قرآن و مسجد و اینجور جاها میره اما دریغ از یه خواستگار  

لایک نکن 🤨
چی هر کسی با مثل خودش ، من میگم این بدبخت برعکس خواهراش باحجاب و چادریه اما خواستگار نداره با اینکه ...

منم جوابتو دادم 

شوهر از نون شب واجب تر نیست 

هر کسی قسمتی داره 

نصف شبی حرص نخور برای تجرد دیگران