2777
2789
عنوان

خدایا چرا این تب کوفتی پایین نمیاد

446 بازدید | 89 پست

به عمرم ندیدم همچین تبی برای بچم

پنج سال و نیمشه از دیشب تب شدید کرد

دکتر بردم سفکسیم و استا داده

استا ک هیچ اثری نداشت

شیاف میزنم یساعت و نیم میکشه خنک شه بعد دوباره سریع میکشه بالا

الان ۳۸.۶ تبش

دیگه نمیدونم چه خاکی تو سرم کنن

همش دستمال نمدار میذارم

پیاطم کف پاش گذاشتم ساعت ۱۱وربع شیاف استا زدم

درمونده شدم

ضربان قلبشم بالاست

نمیدونم چیکار کنم تروخدا کمکم کنید استرس داره منو میکشه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

پیاز

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب بدنش کمه

باید اینقدر مایعات بخوره که هر نیم ساعت بره دسشویی

چرا تب کرده؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

ایبوپروفن بده یا اینک ببر درمانگاه سرم میزنن سریع تبش قطع میشه اگ تهرانی ببر فهمیده 

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
نمیتونی ببریش اورژانس‌؟

یعنی ببرمش؟میترسم ببرم بگه خانم اینکه تب نیست اوردی

مسخرم کنن

یه بار لچم اینجوری شد بردمش بیمارستاو بستریش کردم تا تبش اومد پایین 

اما توبیمارستان گذاشتنش تو وان اب ولرم به مدت ۲۰ دقیقه و یه عالمه امپول و ...

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
ایبوپروفن بده یا اینک ببر درمانگاه سرم میزنن سریع تبش قطع میشه اگ تهرانی ببر فهمیده

سرم بزنن دیگه بالا نمیره؟

ببر بیمارستان سرم وصل کنن

جواب و خیس کن پاش کن

سیب و موز بهش بده

دستمال و تو ابی که با نمک حل شده بزن بزار رو سرش

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

ببین آزمایش باید بده خدایی ناکرده عفونت توی بدنش نباشه 

انشالله زود خوب بشه پسر منم مریض شده امروز تازه تب کرد بردمش دکتر دارو داده دعا زود خوب بشه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یه بار لچم اینجوری شد بردمش بیمارستاو بستریش کردم تا تبش اومد پایین اما توبیمارستان گذاشتنش تو وان ا ...

چند درجه بود بردی؟پایین نمیومد؟نمیدونم چرا اصلا تبش نمیاد پایین