2777
2789

فقط یه بار با خواهرم مثل بقیه خواهرا باشیم 

اصلا منو دوست نداره بزرگتره ازم بجای اینکه ازم مراقبت کنه دوسم داشته باشه مثل خواهرای دیگه که قربون صدقه هم میرن باهام رفتار کنه 🥲

تاحالا بغلم نکرده باورتون میشه؟ 

همش دعوا همش فحش و تحقیر همش اذیتم میکنه 

اصلا بزرگتری نمیکنه

خواهرا رو میبینم دلم میشکنه که چرا من انقد تنهام 🥺 خواهرای مردم همش همدیگرو بغل میکنن قوت قلب هم دیگه ان   مثل دوست 

اینجوری بگم که با دوستام راحتترم تا خواهرم 

من براش خواهر بهتریم 

کاش یه خواهر شبیه خودم داشتم 

خیلی دلم شکسته

کاش تک فرزند بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تاحالا نواهر کوچیکم رو بغل یا نبوسیدم ولی به این معنی نیست که دوسش ندارم ، واقعا روم نمیشه تو خ ...

گناه داره کوچکتره 

نزار آرزوی محبت خواهر به دلش بمونه 

خواهر داشتن به همینش قشنگه🥲

بنظرم رفتار بچه بزرگه ک رفتار بچه کوچیمو تعبین میکنه 

من با داداش بزرگم زیاد اوک نیستم چون انگار دور خوذش دیوار کشیده اما با کوچیکه خ نزدبکم چون خودم ک بزرگترم دیوار بینمونو برداشتم و اجازه مبدم اونم بهم نزدیک شه و با هم صمیمی و اوک باشیم 

من با خواهر بزرگم ۲سال اختلاف سنیمونه دوتا رفیقیم باهم ولی طفلک خواهر کوچیکم ۴سال ازمن و۶سال از خواهر بزرگم کوچیکتره اصلا انگار باهامون غریبست 🥲

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.