میشه هر کی این تاپیک رو میبینه واسه برگشتنش دعا کنه یا یه صلوات بفرسته؟
خیلی گشنه اش بود میو میو میکرد منتظر موندم مرغ بپزه بهش بدم ولی تا رفتم حیاط دیدم رفته. الان چند ساعته که رفته ولی برنگشته. کم پیش میاد که بره. خیلی نگرانشم 🥺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خونه قبلیمون تو حیاط یه گربه بود ۲ تا بچه داشت هرازگاهی میرفتن بازم میومدن میرن میگردن گربه ها ددری هستن یه جا بند نمیشن ناراحت نباش باید بره تا زندگی تو خیابون رو یاد بگیره حالا من بعضی وقتها کیش شون میکردم برن تا حیاط رو بشورم نمیرفتن. یه بار با مگس کش اروم زدم پشت گربه گفتم برو شیطون میخوام اینجا رو تمیز کنم عین بز منو نگاه میکرد پسرم میگه مامان با مگس کش اروم می زنی اون خوشش میاد با جارو که تو حیاط بود خارششون میزدم چقدر کیف میکردن قشنگ خودشونو ول میکردن . مادره قشنگ خودشو باز میکرد میگفتم بی ادب همه جات معلومه خودتو بپوشون گربه های نر میبیننت😄 پسرم اینقدر میخندید . اینقدر لوسشون میکردم برام ناز میکردن دلم براشون تنگ شده خونمونو عوض کردیم. یه گوشه تو حیاط اجاق گاز داشتم تمام غذا هامو اونجا میپختم این منگولا میومدن دوروبر من که بهشون غذا بدم هرچی میدادم میخوردن اینقدر نازشون میکردم لوسشون میکردم اونا هم خودشونو لوس میکردن