اینکه خودتون دختری باشید زیبا باهوش ک اطلاعات عمومی و تحصیلات بالایی داره خوش برخورده خوش صحبته و فن بیان بالایی داره اما خواستگارش صحبت کردنش زیاد خوب نیس مثلا حتی یسری ضرب المثل هارو اشتباه میگه حتی یسری کلماتو نمیتونه صحیح بنویسه اما اینکه لیسانسم داره و پیش پا افتاده ترین کلمات انگلیسی رو بلد نیس ینی اگه زبان گوشیش عوض بشه نمیدونه باید چیکار کنه اما پسر خوبیه سر ب زیر و ساده و ساکت و چشم پاکه و خیلیم دوستون داره
اره درست میگید شما اما احساس میکنم دیگع ادم خوب و سالمم پیدا نمیکنم کسی ک انقدر دوسمداشته باشه
بیشتر فکر کن شاید اون چیزی که دوست داشتن تعریفش میکنی دوست داشتن واقعی نباشه چون معمولا افراد ضعیف وابسته افرادی میشن که سطح بالاتری نسبت به خودشون دارن و این وابستگی و ساده بودن اون شخص به اشتباه دوست داشتن تعبیر میشه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خیلی بهم چسبیده ول کنم نیس میگه عاشقتم حرف جدایی میزنم گریه میکنه☹️
دل سنگ باش. من دلمو خالی کردم یه تیکه از روحم خالی شد اما طرفو ول کردم. الان درسته جایی تو عمق روحم حس توخالی بودن دارم اما بهتر از وجود همچین مردی تو قلبمه. به ادهاش هم توجه نکن همش دروغه. میترسم اگر روزی بفهمی طرفت مثلا با یک مطلقه چند ساله هست شوک بهت وارد شه مثل من. گول مردا رو نخور اشک تمساح و ختم روزگارن و معلم شیطان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دارم فکر میکنم ک باید ب فکر ایندم باشم حق منه کنار یکی باشم ک بهش افتخار کنم اما از طرفی میترسم ...
خب عاشقت نشن مگه مهمه خودت عاشق خودت باش. من تنها زندگی میکنم دیگه هم برام مهم نیست کسی عاشقم بشه با این گندی که اون مردک خودشیفته به روح روانم زد. باز خوبه فقط در حد صحبت و ملاقات بیرونی بود. حالم از همه مردها بهم خورد.
خیلی گیج شدم خیلی از همینا میترسم از همین احتمالا ازینکه نکنه بعدی اینجوری عاشقم نباشه چمیدونم لاشی ...
عزیزم تو از کجا میدونی همین ادمم دلپاکه؟ مگه فکر کردی هز کاری کرده میاد بهت اعتراف کنه؟ از کجا میدونی نفر بعدی ممکنه خیانتکار باشه؟ الکی حس بد نگیر حست رو فقط بذار رو چیزی که دلت میخواد یعنی مردی که بهش افتخار کنی که ایشون نیستن.
من 39 سالمه بله اولین بود و اخرین. من همیشه حواسم به درس و کار بود گفتم شاید بهتر باشه یکمم به زندگی فکر کنم اما دیگه پشیمون شدم همون مجردی بهتره. مرده شور ریخت تمام مردها رو ببرن این طرف حالمو از جنس مرد بهم زد.
واقعا رابطه و ازدواج جز دردسر هیچی نداره منم ۲۵ ام
ولش کن بابا من وقتی همسنت بود سال دوم ارشد بودم. ارزش ندارن مردها اشتباه کردم به همون یکی هم اشنا شدم. میخواد دوباره ارشد بخونم تو یک فیلد دیگه و دکتری تو یگ گرایش دیگه هم بگیرم. بهتر از وقت گذاشتن برای یک مرده. برای خودم وقت بذارم بهتره