2777
2789
عنوان

تاثیرش چی بوده برای زندگی

69 بازدید | 12 پست

سلام تا حالا نماز شب خوندین؟

میشه بگین چه حاجتای محالی ارش گرفتید علاوه بر ثواب معنوی؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من خوندم حتی نه به صورت پایبند فک‌کنم دو سه روز بود یه دفه اسباب شغلم جور شد و رفتم سرکار ب لطف خداوند

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
هرچی که بخوای بهت میده فقظ بخون

هی خواهر🤒

حاجتای بزرگ و محالی دارم

منتظر یه تلنگر و بهونم بخونم راستش

شما خوندی؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
آره من خوندم حتی نه به صورت پایبند فک‌کنم دو سه روز بود یه دفه اسباب شغلم جور شد و رفتم سرکار ب لطف ...

چه دل پاکی داشتی و نمازو با خلوص خوندی

نه نمازای عادی هم نمیخونم

عزیزم😅

امیدوارم بخونی 

آرامش بهت میده

چه دل پاکی داشتی و نمازو با خلوص خوندی

والا ن دلم اونقدا پاک نیست ولی حسابی دل شکستع بودم واقعا راست میگن خدا جاش تو قلبای شکستس من‌اونقدا مذهبی پایبندی نیستم ولی قربون خداااا برم خیلی خوشکل تو تمام مراحل سخت زندگیم خودشو نشون داد د به مو رسوند اما پاره نکرد آخر همه روزای تلخم ب شیرین ترین شکل شد

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
هی خواهر🤒حاجتای بزرگ و محالی دارممنتظر یه تلنگر و بهونم بخونم راستششما خوندی؟

عزیزم قول میدم بهت هیچی محال نیست کافیه از ته بسپاری به خدا و‌ ازش طلب کنی 

میدونستی حرف زدن از خواسته باعث میشه هی سنگ انداخته بشه تو مسیرت و به تعوق بیوفتن

نماز شبتو بخون مطمئن باش جواب میگیری بهت قول میدم

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

والا ن دلم اونقدا پاک نیست ولی حسابی دل شکستع بودم واقعا راست میگن خدا جاش تو قلبای شکستس من‌اونقدا ...

قربونت برم خوشحالم که تلخیات تبدیل به شیرینی شد

التماس دعا💔

عزیزم قول میدم بهت هیچی محال نیست کافیه از ته بسپاری به خدا و‌ ازش طلب کنی میدونستی حرف زدن از خواست ...

قربونت برم مرسی

قربونت برم خوشحالم که تلخیات تبدیل به شیرینی شدالتماس دعا💔

قربونت عزیزم انشالله برا همه ازین اتفاقا بیفته مخصوصا شما

قربونت عزیزم انشالله برا همه ازین اتفاقا بیفته مخصوصا شما

خدا از دهنت بشنوه

آمین