2777
2789

سلام عزیزم

بله من نهم اردیبهشت ماه عمل لابیاپلاستی هودکتومی پرینورافی انجام دادم 

اوایلش خیلی عذاب وجدان داشتم چون بشدت ورم داشت و اصلا ظاهرش معلوم نبود همش فک میکردم زشت شده

اما بعد از یکماه کم کم ورمش خوب شد و الان عالی شده 

بشدت راضی هستم و میگم کاش زودتر رفته بودم و اینهمه عذاب نمیکشیدم قبلا از ظاهر زشت و دردی ک بخاطر بیرون زدگی داشت

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بخاطر حرف های منفی ک تو سایت میزدن میگفتم ولش کن نمیرم 

یموقع واقعا عوارض داشته باشه 

ولی بخدا عاااالی ترین بود 

هیچ مشکلی ندارم 

من حتی درد عمل هم نکشیدم ک هی میگن درد داره 

خیلی راضی بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزمبله من نهم اردیبهشت ماه عمل لابیاپلاستی هودکتومی پرینورافی انجام دادم اوایلش خیلی عذاب وجد ...

مررررسی که جواب دادید😍😍😍خدارو شکر که راضی بودید 🥰پس منم بیام پیش دکتر شعبانی نیا عمل کنم 

همش بخاطر حرف های منفی ک تو سایت میزدن میگفتم ولش کن نمیرم یموقع واقعا عوارض داشته باشه ولی بخدا عاا ...

بله درست میگید حتی اگه دردم داشته باشه دردی که ما بخاطر لباس تنگ پوشیدن و این چیزا میکشیم خیلی بدتر از درد عمله بازم ممنون لطف کردید که جوابمو دادید❤️

همش بخاطر حرف های منفی ک تو سایت میزدن میگفتم ولش کن نمیرم یموقع واقعا عوارض داشته باشه ولی بخدا عاا ...

ببخشید فقط میشه بگید با چی انجام دادید ؟ لیزر یا جراحی ؟ وقتی رفتم بگم می‌خوام با چی لابیا پلاستی انجام بدم؟ بعد بیهوشی داره یا بی حسی

ببخشید فقط میشه بگید با چی انجام دادید ؟ لیزر یا جراحی ؟ وقتی رفتم بگم می‌خوام با چی لابیا پلاستی ان ...

من خودم بر این باورم ک باید ریش و قیچی و داد دست خودشون 

چون ما آخرش نمی‌دونیم چ روشی برامون مناسب تره 

دکتر خودش معاینه ک بکنه تشخیص میده 

من خودم فک میکردم فقط لابیاپلاستی لازم دارم ولی بعد معاینه گفت لابیاپلاستی هودکتومی پرینورافی لازمه 

دنبال جای ارزونم نباش،هرچی پول بدی آش میخوری 

من اولش ک گفت 29 تومن منصرف شدم ولی بعد ک انجام دادم و ن درد داشتم نه نگرانی بابت ظاهرش واقعا اطمینان کردم و رضایت داشتم 

ارزششو داشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید فقط میشه بگید با چی انجام دادید ؟ لیزر یا جراحی ؟ وقتی رفتم بگم می‌خوام با چی لابیا پلاستی ان ...

حتی میگن درصد خطای لیزر کمتره اما بتلیزر تا یه حدی رو میشه برداشت 

من با تیغ بود اما عالی بدون خونریزی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتی میگن درصد خطای لیزر کمتره اما بتلیزر تا یه حدی رو میشه برداشت من با تیغ بود اما عالی بدون خونریز ...

اهااا ممنون . تازه میگن تیغ خیلی درد داره که واسه شما دردم نداشته پس مشخصه دکتر خیلی خوبی بوده 

اهااا ممنون . تازه میگن تیغ خیلی درد داره که واسه شما دردم نداشته پس مشخصه دکتر خیلی خوبی بوده

آره منم می‌ترسیدم 

اما من اصلا ازش نپرسیدم با تیغ انجام میده یا با لیزر 

کلا خطای تیغ اگه دکتر ماهر باشه خییییلی بهتره چون لیزر دستگاهه و تا یه حدی میتونه برداره 

حتی میگن احتمال داره کمی قرینه نباشه ولی کاملا قرینه و یک اندازه بود 

الآنم چون ازش راضی بودم برای مراقبت قبل از بارداری رفتم زیرنظرش 

مال منو بعضی جاهاشو لیزر مینداختم و بعد برش میزد چون گفت خیلی پوستش ضخیمه ولی خونریزیشم فقط همون لحظه بود 

بخیه ک زد دیگ تموم شد 

ولی خب ناگفته نماند ک تا دوماه حالم خیلی گرفته بود چون ورم داشت و نمیدونستم شکلش چجوری شده 

استرس داشتم همش 

اما ورمش ک تموم شد راضی ترین بودم

پیش ندامقندری هم رفتم برای مشاوره اونم خیلی عالی بود درموردشم زیاد شنیدم ک خوبه اما از بس تندتند حرف میزد و حرکت میکرد ترسیدم حقیقتا😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره منم می‌ترسیدم اما من اصلا ازش نپرسیدم با تیغ انجام میده یا با لیزر کلا خطای تیغ اگه دکتر ماهر با ...

مرسی خیلی کامل توضیح دادید واقعا لطف کردید😍❤️ اها منم ندا مقتدری رو شنیده بودم دکتر خوبیه 😁 ببخشید که مزاحمتون شدم و زیاد سوال پرسیدم