2777
2789
عنوان

خانما بیاید بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ ماه منتظرم. پریودامم منظم بود یا ۳ روز جلو میفتاد . دوماهم بود ک دورههام از۲۸ روز شده بود ۲۵

انشالله که حامله ایی.

خوشحالی یعنی بیبی چکت مثبت بشه.خدایا خوشحالم کن.🙏🙏😢😢خدایا به بزرگیت قسم منو به واسطه هات نسپار.🙏🙏
بیبی چک بالای ۵تومن خوبه😆

آخه ب فروشنده گفتم بهتر از این داری؟ گفت اگه درست استفاده کنی بهترین بیبیه

گفتم ینی چجوری. گفت اولین ادرار صبحت باشه یکمیم اول ادرارت بره از بقیه نمونه برداری

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

سلام فائزه جون مبارکت باشه گلم من رقیه هستم دلم واست تنگ شد خداروشکر ازگروه چه خبر 

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
سلام فائزه جون مبارکت باشه گلم من رقیه هستم دلم واست تنگ شد خداروشکر ازگروه چه خبر 

فکرکنم با کسی دیگه اشتباه گرفتی گلم

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز