2777
2789
عنوان

خواهر بیگناهم بمیرم برات

189 بازدید | 15 پست

خواهرم هفته پیش بله برونش بود به خواسته و حرف بابام سنتی ازدواج کرد خودشم راضی بود ولی سنتی بود الان هفته دیگه عقدشه داماد حلقه نمیگیره ما رسم حلقه داریم اونام دارن ولی الکی میگه نداریم چند تا حرکت دیگم زدن بابام بدش اومده حالا خواهرم میگه بگیرید داماد اول کاری میگه نه ماهم خیلی مهمون داریم واقعا ابرومون می‌ره 

خواهرم میگم بگو بهمش میزنم الکی میگه نه بهم میخوره بنظر شما بهونه نیست ؟

کاملا معلومه بهونه س توروخدا از همین اولش بزار برن امروز حلقه ست فردا میشه چیزهای بدتر نکنید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی که نکوست از بهارش پیداست ، تازه الان دستشون زیر سنگه که این رفتارارو دارن اگه عقد کردن و کار تموم شد ۱۰۰۰ برابر بدتر میشه ، یه حلقه چیه که دلش نمیاد بخره این دیگه اصلی ترین خرید ازدواجه

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️

منم میگم بهونست خواهر احمقم قبول نمیکنه

بگو فردا ی عمر زندگیه بیخیال بشه حلقه بگذریم بقیه اش چی خسیس دربیاد اون موقع چی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سالی که نکوست از بهارش پیداست ، تازه الان دستشون زیر سنگه که این رفتارارو دارن اگه عقد کردن و کار تم ...

خواهش میکنم بیشتر بگید اینکه به حرف من گوشنمیده شاید حرفاتون تأثیر داشت براش میفرستم