2777
2789
عنوان

انزوای نازیبایان

26 بازدید | 2 پست

درباره افرادی که اصلا" از نظر ظاهری زیبا نیستن ( نمی خوام کلمه زشت رو به کار ببرم) حتی معمولی نیستن ، این هم درد عجیبی ست ، در عصری که زیبایی چهره و اندام در مراودات اجتماعی خیلی خیلی پررنگ و با اهمیت شده و تقریبا" همه جا به رخ کشیده میشه ، کسانی هستند که واقعا هیچ تقصیری در این موضوع ندارند و هرجا که وارد می شن اون چیزی که جلب توجه می کنه عدم زیبایی چهره شونه

اعتماد به نفس پایین و ارتباطات محدود و پذیرفته نشدن در جمع های مورد علاقه از پیامدهای این موضوع هست.

به شدت قبول دارم فرد می تونه روی توانایی ها و استعدادهای خودش کار کنه تا انسانی قوی بشه ولی قبول کنید ، الان ظاهر و تیپ به شدت با ارزشه ... انسان های زیبا مورد احترام قرار می گیرند 

موقعیت های فراوان ازدواج دارند

شانس بیشتری برای اشتغال دارند 

و ...

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

خوبیه نازیبا بودن اینه که اگر کسی سمتت بیاد بهت بگه دوسِت دارم حداقل مطمنی واسه خوشگلیت نیومده...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
خوبیه نازیبا بودن اینه که اگر کسی سمتت بیاد بهت بگه دوسِت دارم حداقل مطمنی واسه خوشگلیت نیومده...

ولی این نازیبا بودن به حدی ست که این اتفاق خیلی به ندرت امکان وقوع داره

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.