2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم

56 بازدید | 6 پست

سلام خانوما 

من تنبلی شدید تخمدان دارم. 

بهم کلومفین و پروستروزن داده. 

گفت تا سه ماه مصرف کن. من یکماهه مصرف کردم باردارنشدم. 

خیلیییییی اعصابم خورده. کسی بوده با کلومفین باردارشده باشه؟؟؟؟ ماه های دوم یا سوم میشه امید داشت جواب بده؟

خدایا یه روزی ... یه جایی .... یه لحظه ای... یه نگاهی ...

از من به شما نصیحت تا دکتر اجازه اقدام نداده بهت عجله نکن من عجله کردم ضرر کردم 

من تیروئید کم کار داشتم که منجر به کمی تنبلی شده بود دکتر از راه اصلاح سبک زندگی و دارو ویتامین خواست درمان کنه یه دوره شش ماهه 

من عجله کردم سر یه ماه حامله شدم ولی نطفه ضعیف بود قلبش تشکیل نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من به شما نصیحت تا دکتر اجازه اقدام نداده بهت عجله نکن من عجله کردم ضرر کردم من تیروئید کم کار دا ...

من ازمایش دادم. همه چی. 

گفت مشکلی نداری. 

گفت تخمدان هات کامل کارمیکنن. ولی تخمک ازاد نمیکنن. 

حس میکنم مرض خاصی گرفتم. انقدر فکراعجیب میکنم

خدایا یه روزی ... یه جایی .... یه لحظه ای... یه نگاهی ...
من ازمایش دادم. همه چی. گفت مشکلی نداری. گفت تخمدان هات کامل کارمیکنن. ولی تخمک ازاد نمیکنن. حس میکن ...

نگران نباش یکم دارو مصرف کنی خوب میشه من بهمن پارسال نینیم سقط شد و خیلی پشیمون شدم از این که عجله کردم به حرف دکترت گوش کن عزیزم 

یک ماه خیلی زوده که‌.

کلومیفن داروی خوبیه ولی کلا باید تبلی تخمدان رو کامل درمان کنی.

حتما وزنتو نرمال کن، قند و شکر و فست فود، سیگار و قلیون رو حذف کن. خواب کافی داشته باش و ورزش کن. چون درمان اصلی تنبلی تخمدان اصلاح سبک زندگیه. مواد غذایی مثل زعفران، به، عسل، هویج، شیربادام برای باروری موثر هستن. ویتامین دی تو چک کن و اگر کم بود مصرف کن‌. در کنارش اگه دارویی داری هم منظم مصرف کن که زودتر درمان بشی. 

وقتی یک ماما، مامان میشه