2777
2789
عنوان

دلم میخواد نماز بخونم

203 بازدید | 35 پست

من ده سال پیش خیلی خیلی وابسطه به خدا بودم و حجاب کامل کامل داشتم و نماز شب و روزه و اینا ...و خواستمم یه مورد بود اونم ازدواج با مرد مومن (چون دور و ورم پیدا نمیشد) در نهایت همسرم اومد خواستگاری و همون شب ک خطبه عقد رو خوندن فهمیدم چ اشنباه بزرگی کردم 

معیارهای من دین و اخلاق  بود و طبق احادیث پیش رفتم. و همسرمم هیچکدومو نداشت در نهایت  همون شب اول عقد فهمیدم اینا ظاهر سازی خودش و خانوادش بود 

و منم با وجودیکه خودمو داده بودم دست خدا این بلا سرم اومد و تو این سالا یه اب خوش از گلوم پایین نرفته.

الانا یه خواسته دارم و  خیلی دلم میخواد چادرنماز داشته باشم و نماز بخونم و ...

ولی همش میگم مگه اون سالا کم خدارو التماس کردم پس چرا بدبخت شدم. و دوباره از نماز خوندن طفره میرم 

امروز رفتم سر خاک پدرم و گلایه کردم چون اونوقتها بهش گفتم تحقیق کن درمورد خواستگارم و نکرد منم امروز براش فاتحه نخوندم.

دلم برای راز و نیاز و دعا تنگ شده ولی باز میگم خدا منو رها کرد.میترسم باز برم سمتش باز از زندگی عقب بمونم طبق احادیث و قرانش

نماز برای آرامشه

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام الان یک تاپیک نماز تگ میکنم 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

هر چیزیو تقصیر خدا نندازید لطفا 

احتیاط شرط عقل بوده و اون زمان پدرتون باید تحقیق میکرده

به دامان خدا برگردین من تا به حال از نماز خوندن ضرر نکردم هرجا ضرری بوده از کمکاری خودم بوده

از زندگی عقب بمونی طبق احادیث و قرآن؟ متوجه نشدم!گلم اگه به خدا اطمینان داری بدون هیچ کارش بی حکمت ن ...

مثلا تو احادیث اومده بود ازدواجو اسان بگیرین یا اگه پسری اومد خواستگاریتون و ایمان داشت بهتر از پولداریه ک ایمان نداره و...

ولی من الانم شوهرم بی ایمانه تازه پولم نداره اگ از اول با پولدار ازدواج میکردم قطعا وضعم بهتر بود ...(تازه اینا گولم زدن و الکی ادای مومن دراوردن الان نه دنیا رو دارم نه اخرت)

نماز خواندن به طمع  این که  هررر چی  خواستیم  یشود   نیست ؛؛؛   ما وظیفه داریم نماز بخوانیم  و بندگی کنیم  و قبول  داشته باشیم  خدا  طبق مصلحت  جواب خواسته های ما  میدهد 

ایوب  شد  ایوب   چون  هر  بلایی  سرش  آمد  گفت  خدایا   چون  تو  خواستی  حتما  درست  و  خوب  است.....چه میدانی  خدا  شوهر  بی دین  داد  تا در   کنار  تو  سر براه  و  جذب دین شود.

نماز خواندن به طمع این که هررر چی خواستیم یشود نیست ؛؛؛ ما وظیفه داریم نماز بخوانیم و بندگی ...

من دلم ی زندگی شسته رفته میخواست (به لحاظ دینی) من ک پیامبر نبودم خدا هم میدونست ظرفیت من چقدره اینم اینطوری ادم بشو نیست فقط من اعصاب و ایمانم حروم شد

نام کاربریتون در تاپیک نماز تگ کردم 

تاپیک برای این کاربره @ظهور313  

خوشحال میشم متن تاپیک شون بخونید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
مثلا تو احادیث اومده بود ازدواجو اسان بگیرین یا اگه پسری اومد خواستگاریتون و ایمان داشت بهتر از پولد ...

عزیزم این دنیا انقدر کوتاه و فانی تر ازین حرفاست که نمیشه اصلا ملاک خوشبختی و بدبختی قرار داد خدا خیلی خیلی توبه پذیره هیچوقت برای توبه کردن و بازگشت به سمت خدا دیر نیست .