2777
2789
عنوان

دلم میخواد نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 35 پست

عزیزم برای پدرت فاتحه بخون که دعای پدرمخصوصا وقتی جای حق باشه چه میکنه ازخدابخواه شوهرت رابه راه راست هدایت کنه وازخواب غفلت بیدار....خودت هم باخدادوست باش وبروطرفش شایداین بخت توبخاطر این بوده که خدا ظرفیت ترا بسنجه ویه نوع امتحان بوده توتجدیدشدی دوباره امتحان بده وبه نحواحسن قبول بشی برررررررررروطرفش دوستت داره که داری دنبال سجاده وچادرنمازمیگردی برو تو10سال پیش نباید کورکورانه دنباله روی اهداف شوهرت میرفتی....خدابرات خوش بخوادوخوشبخت وسلامت....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا بهمون عقل داده قدرت تصمیم گیری داده اشتباه خودتو گردن خدا ننداز. برای ارامش و سبک شدن خود ...

کدوم اشتباه من؟

من هیچ اختیاری برای ازدواجم نداشتم بانو من محتاج یه معجزه بودم گفتم خدایا هیچی نداشته باشه مهم نیست ولی دیندار باشه 

خدا ک میدید شرایطم چطوریه چرا معجزه نکرد...بعضی وقتا میگم شاید معجزه بوده ک ازدواج کردم اگ فقط یه دیندار بودم خوب بود؟! باتوجه به شرایط خانوادگی ما فقط در صورت ازدواج میتونی یه کم ازاد باشی وگرنه هزار سالتم باشه مجرد باشی حق نداری بری توی حیاط حتی...

من دلم ی زندگی شسته رفته میخواست (به لحاظ دینی) من ک پیامبر نبودم خدا هم میدونست ظرفیت من چقدره اینم ...

نه   ببخشید  این  طرز  دید   دیدن  تا  نوک  بینی  است  ،،،مسلمان  واقعی  باید  دریجه دیدش باز کند ...فقط خودش  را  نبیند   به  موقعیتی که  در  آن  قرار  گرفته   به دید  اینکه  چه وظیفه ای  دارم  در  جایی  که  خدا  خواسته  آنجا  باشم ...

عزیزم برای پدرت فاتحه بخون که دعای پدرمخصوصا وقتی جای حق باشه چه میکنه ازخدابخواه شوهرت رابه راه راس ...

غیر کورکورانه ینی چجوری؟ 

من ک حق نداشتم با خودش و خانوادش ارتباطی داشته باشم و گوشی نداشتم ...بعد از عقد ک گفتن برین تو شهر چرخ بزنین تازه فهمیدم چه شد....

من به هیچ وجه حق تحقیقی نداشتم نمیتونستم باهاش حرف بزنم خب چجوری میفهمیدم؟ واسه همین خودمو دادم دست خدا 

تازه معامله کردم و گفتم با همه شرایطش کنار میام خدایا ولی با بی دینی نه...

خانواده و پول و تحصیلات نداره عزیزم . *ایمانم* نداره

کدوم اشتباه من؟من هیچ اختیاری برای ازدواجم نداشتم بانو من محتاج یه معجزه بودم گفتم خدایا هیچی نداشته ...

وقتی ادم برای فرار موقعیت فعلیش بخواد ازدواج کنه از چاله میوفته تو چاه البته که من درکتون میکنم گاهی انقدر خانواده و شرایط زندگی به ادم فشار میاره که دیگه تحمل و صبرش به ته میکشه. 

ولی کلا بدون ازدواج و شناخت و تحقیقات نمیشه ازدواج کرد همه ظاهرشونو درست میکنن باطنشون داغونه. 

غیر کورکورانه ینی چجوری؟ من ک حق نداشتم با خودش و خانوادش ارتباطی داشته باشم و گوشی نداشتم ...بعد از ...

زمانی که دیدی ایمان نداره تونباید سجاده وحجاب روجمع میکردی 10سال بهش میفهموندی که م ایمانم سست نیست که وجودتوباعث بشه ایمانم کمرنگ بشه سعی میکردی ازروز اول بقول معروف گربه رودم حجله میکشتی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
نه ببخشید این طرز دید دیدن تا نوک بینی است ،،،مسلمان واقعی باید دریجه دیدش باز کند .. ...

الان چ وظیفه ای دارم...

من الان پر از خشمم 

خشم از خودم 

از همسرم 

از خدا هم دلم گرفته حس میکنم رهام کرده ...

تازه برای عبادت واهمه دارم نکنه باز فردا یه تصمیم بخام بگیرم و با اداب اسلامی دوباره خرابش کنم.

یه نفر یه پول به من داد که بنداز تو حرم منم دیدم ناتوانه و خدا میگه دل رحم باشین و اینا قبول کردم 

نمیدونین چه مکافاتی کشیدم حتی متوجه دید بقیه میشدم و تهمت هم میشنیدم چون مبلغ پول زیاد بود.

شنیده بودم ک گفتن ببین چقد بهش داده ک حالا این انقدشو میندازه تو حرم.(ینی تهمت دزدی)

ولی الان به لحاظ اعتقادی اگ بهم بگن این کار رو بکن طرفم بمیره هم قبول نمیکنم نه صرفا از لحاظ تجربی 

وقتی ادم برای فرار موقعیت فعلیش بخواد ازدواج کنه از چاله میوفته تو چاه البته که من درکتون میکنم گاهی ...

بله 

برای همین امروز دلم نکشید برا بابام فاتحه بخونم و واقعا دینم گردنشه

من پنج سال تلاش کردم نشد واقعا نشد

ان شاءالله بحق خودهمون خداتراتوی این راه موفق ....الهی آمین 

من 100تاصلوات برات میفرستم 

مثلا تو احادیث اومده بود ازدواجو اسان بگیرین یا اگه پسری اومد خواستگاریتون و ایمان داشت بهتر از پولد ...

گلم کی تضمین میکنه خواستگار پولدار آدمو خوشبخت میکنه

خدا راه رو نشون داده خوب نیست همه چیزو گردن خدا دونست قدرت انتخاب هم بهت داده بهتر بود با چشم باز انتخاب میکردی که الان پشیمون نباشی و خدا رو اعوذ بالله ...مقصر بدونی.  بعد شما میگی داخل احادثم اومده با فرد با ایمان ازدواج کنید اما شما بیشتر متاسفانه گول خوردین گویا و فرد مومن نیست خب اشتباه انتخاب کردید

به هر حال براتون آرزوی خوشبختی میکنم 🌸خدا بیش از اندازه مهربونه

💕🧚‍♀️                                               

الان چ وظیفه ای دارم...من الان پر از خشمم خشم از خودم از همسرم از خدا هم دلم گرفته حس میکنم رهام کرد ...

خوشبحالت

اینکه مردم بهت تهمت زدن اگه جا نمیزدی اجرت بیشتر هست عزیزم

شما اون کارو برای خدا و رضایتش انجام دادی حرف بقیه برات مهم نباشه . من وقتی کسی ناراحتم میکنه میگم خدایا من که کسی نیستم که ناراحت بشم وجود اصلی تویی مهم اینه تو ازم راضی باشی

💕🧚‍♀️