2777
2789

سلام من عروس یکی از اقوامم شدم.کم بدی ازش ندیدم ولی چشم پوشی کردم بهر حال تو دعوا حلوا خیر نمیکنن

ولی ایشون خیلی دیگه داره بهم فشار میاره دردمو به هرکیم میگم مسخره میدونه ولی واااقعا برام شده ی دغدغه ای

وجدانا خودتو بذار جای من.میره چیزای اساسی خونه و بچه ها منو میگیره.مثلا بحث افتاده بود اره قراره تو این ماه بریم روکش ژله ای مبل سفارش بدیم بعد سه روز بعد زنگ خونمونو زده رفته از تو دیوار یه کاور پارچه ای کهنه گرفته میگه ژله ای خوب نیست این بهتره.یا نه اونسری گفت زمستونه بچه ها کلاه دارن گفتم نه باید برم بگیرم اتفاقا ی مدل خیلی خوشگلی هم مد نظر دارم پس فرداش میبینم برا بچه هام کلاه گرفته اونم به سلیقه جاریم نه من!

شش سالشه بچه اولیم ولی تاحالا ی کفش یا کلاه یا کافشن یا شلوار یا کیف یا ... به سلیقه من نبوده.بعدم که میگیره میگه داره دیگه نری بخریا

تا اینجاش بگید حق دارم ناراحت بشم یا نه تا بقیه رو تایپ کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو اعصابه بهش هیچی نگو

الان رفته وسایل مدرسه بچمو گرفته میگه دیگه نخریا

دیروزم گرفته بود گفتم کاش میگفتی با هم میرفتیم میخوای فردا بریم؟گفت من هرروز بیرونم!گفتم شاید منظورش اینه که فردا حال ندارم

امروز زنگیده میگه اره دوباره رفتم خمیر بازی قمقمه و .. حتتتتتی خوراکی شنبه ش رو هم خریده

خب منم مادرم ذل دارم.دلم میخوای برم خرید کنم برا بچم

وا چطور اجازه میدی انقد دخالت کنه تو زندگیت .پس خودت کی زندگی میکنی؟

هرچی خرید فرداش بزا تو ی پلاستیک ببر خونش ی تشکرم بکن بگو لازم نداری

هرچی دوست داری خودت بخر

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

الان رفته وسایل مدرسه بچمو گرفته میگه دیگه نخریادیروزم گرفته بود گفتم کاش میگفتی با هم میرفتیم میخوا ...

چقدر یجوری هستی اسی بذار انقدر بخره تا جونش دراد تو استفاده نکن خودت بخر

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

حق باتوعه رو نده بش

بهش دارم تو لفافه میگم شوهرم گفته لیستو بده برم بخرم برا مدرسش گفتم نههه به هیچ عنوان خودمم باید باشم تو همه خریداش ولی انگار دارم برا دیوار تعریف میکنم

الان رفته وسایل مدرسه بچمو گرفته میگه دیگه نخریادیروزم گرفته بود گفتم کاش میگفتی با هم میرفتیم میخوا ...

وای اعصاب منم خورد شد وقتی خودش نمیفهمه رک بهش بگو.

یا مثلا بگو فلان چیزو که خریده بودی به درد نخورد انداختم بیرون.تشکرم نکن شاید بیخیال شه