2777
2789
عنوان

میگن تیزهوشان در حد کنکور بوده

216 بازدید | 15 پست

طراحاش نمی‌دونم می‌خوام ثابت کنن ما هم خیلی حالیمونه؟ یا چی ؟ کار از خرخونی گذشته به خدا ، باید سگ خونی کنی که بتونی قبول شی . 

من امسال نهمم . معلم علوممون می‌گفت قبول شدنش سخت تر از تحصیل تو مدرسشه . 

شما فکر میکنید جو تو اینطور مدارس چه طوریه ؟ کسایی که رفتن یا کسایی که شنیدن یا آشناهاشون هست بگن 

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خودم تیزهوشان بودم 

ببین جو کلاسامون اصلا خوب نبود.یه مشت ادم دو رو و مغرور که همه حالمون از هم بهم میخورد

اما برعکس بقیه کلاسا خیلی متحدد و عالس بودن

درس و اینا رو مشکلی نداشتم ولی حداقل از هفتم ک بودیم مثلا زیست و شیمی و فیزیک داشتیم که یکمی به دهم و اینا ربط داشت و کارمون رو راحت تر میکرد

ولی واقعا راضیم اینقدر کارسوق و اینا شرکت کردیم

که همش درحال گشت و گدار بودیم

معدلممون هم خوب بود ۱۹.۹۳ یا ۲۰

دو کاربر  دهه هشتادی  و دهه هفتادی

عالیه

شک نکن

عالیییی

اگه قصدت واقعا تحصیله و میخوای تو علم به جایی برسی واقعا ارزش داره

نمیگم هر کی اینجا خونده قطعا خیلی خفنه و موفق شده

ولی اغلب افراد سرشناس و موفق فارغ‌التحصیل همین مدارس هستند

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
عالیهشک نکنعالییییاگه قصدت واقعا تحصیله و میخوای تو علم به جایی برسی واقعا ارزش دارهنمیگم هر کی اینج ...

معلم منم همینو میگه

معلم منم همینو میگه

بعد تیزهوشان نمونه دولتی هم خوبه

سعی کن یکی از این دو تا رو بیاری حتما

موفق باشی

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

ببین گلم من‌مشاور سمپادم.سخت خیلی نیست ولی تلاش میخواد.یسری تکنیک هوشیه که شما باید بلدباشی.یادگرقتنشم سخت نیست.بعضییی مباحثش یکم سخته ولی همش نه.درسیا هم یکم از سطح خودکتاب بالاتره.خیلی مهمه که کجا کلاس رفته باشی و چحوری درس داده باشن

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

من خودم دانش امزوایی ک بم مراجعه میکنن برای کلاس،پیش استادصابر دلاوری میفرستم چون خدایی هم دلسوز و حلالخوره هم کیفیت و قبولیا و قیمتش عالیه.خودشونم مدرس و طراح تیزهوشان بودن

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
من خودم دانش امزوایی ک بم مراجعه میکنن برای کلاس،پیش استادصابر دلاوری میفرستم چون خدایی هم دلسوز و ح ...

مرسی ممنونم ازتون ✨