2777
2789

سلام..متاسفانه قلب جنین نمی‌زنه..البته دکتر گفت اول تکرار سونو..بعد اگه دیدیم بازم قلب جنین نمی‌زنه باید سقط بشه...خیلی می‌ترسم ..من تو این شهر غریبم و شوهرم میگه مامانت گناه داره چیزی بهش نگو بزار بعدا که کار تموم شد خبرش کنیم که غصه نخوره...ولی من خیلی خیلی می‌ترسم..دکتر گفت شیاف میدم بچه ۱۵ هفته ای با شیاف سقط میشه؟اگه نشد چی؟کورتاژ چیه مثل سزارین یا وحشتناک تر؟تو رو خدا اگه می‌دونید بهم بگید خیلی خرابمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شيافو نميدونم ولي قرص ميدن راس ساعت بايد بخوري انقدر ميخوري تا دردات شروع ميشه و به خونريزي ميافتي و تموم ميشه اما اگر خونريزي نكردي احتمالا بايد كورتاژ بشي يا امپول بزني خيلي سخته خدا نصيب هيچ كس نكنه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

سلام عزیزم اولا امیدوارم که قلب جوجه ت بزنه بعدشم متاسفم برا اتفاقی که افتاده 

بمنم تو همین هفته های شما با  اول سقط داشتم دکتر گفت با شیاف و ...دفع کن و اما من ترشیدم تک و تنها تو خونه و ...رفتم پیش یه دکتر دیگه گفتم میخام کورتاژ بشم  و شدم اصلا  هیچی نبود ترس نداره در حد یه پریوده و تموم 

خب عزیزم اگه با قرص باشه که فکر کنم بیمارستان تحت نظر پزشک قرصارو بهت میدن تا به خونریزی بیفتی و اگر سقط نشد با کورتاژ که اونم بیهوش میکنن چیزی متوجه نمیشی در حد ی نصف روز بیمارستانی و بعدم ک بهوش بیایی دردی حسی نمیکنی شاید در حد پریودی.کمتر از نیم ساعت طول میکشه.البته انشالله که قلبش میزنه با سونوی بعدی و بارداریت ادامع پیدا میکنه

سلام آرامش خودت رو حفظ کن عزیزم منم یک ماه پیش سقط داشتم. اول با آرامش بگو بارداری چندمته؟ سابقه س ...

بارداری دوم.سابقه سقط نداشتم الان دقیقا ۱۵ هفته و ۳ روزمره.آره دوتا سونو داده بودم قلبش و وزنش و همه چیزش خوب بود

لکه بینی داشتی؟ درد؟ توقف علائم حاملگی؟

نه هیچ مشکلی ندارم ..دیروز هم که سونو دادم وزن و قد و هفته بارداری و همه چیز خوب بود فقط قلب جنین نمی‌زد دکتر سونو گفت احتمالا تازه قلبش از کار افتاده...از دیروز هم هیچ علامت خاصی ندارم