2777
2789
عنوان

زمانبر ترین باگ تو زندگی

97 بازدید | 11 پست

زمانبر ترین باگ تو زندگیتون چیه؟ چیزی که دوست دارین به مدت خیلی طولانی انجامش ندین

خودم حس میکنم ظرف شستن خیلی زمانبره😑البته کلا از ظرف شستن بدم میاد

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شستن جورابی که تو مهمونی پوشیدم🤢

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

مرتب کردن اتاقم هر ۶ ماهی یه بار کل وسایل اتاقمو میارم بیرون زیرشونو میشورم دوباره از اول مبچینم مث یه کابوسه دو روز تموم این کار طول مبکشه🤧 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

زمان‌بر ترین مشکل من توی زندگی از یاد بردن خاطرات هست

دیگران فکر می‌کنن من آدم احساساتی‌ای نیستم خشک و جدی‌ام و تک و توک شروع می‌کنن به خاطره ساختن باهام و گرم گرفتن و وقتی هم که من خیلی پنهانی دارم لذت می‌برم از این روابط و دوستی‌ها می‌بینم که از من کناره گیری می‌کنن و من می‌مونم و خاطرات...

نمی‌دونم چرا مردم شخصیت من رو خشک می‌بینن فکر می‌کنن قلب ندارم که چنین کارهای وحشتناکی رو انجام می‌دن... حافظه خوب خیلی بده  

دانشجو 

زمان‌بر ترین مشکل من توی زندگی از یاد بردن خاطرات هستدیگران فکر می‌کنن من آدم احساساتی‌ای نیستم خشک ...

خب توهم سعی کن گرم بگیری باهاشون.. شاید مشکلت حل شد

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "