2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال زمان دانشجوییمه

یه طوری گفتی حس پیری گرفتم😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

وقتی من سالی دوبار تلویزیون پخش میکنه و من هربار با هیجان میبینم یعنی هیچوقت کهنه نمیشه

دقیقا .شاید بخاطر این باشه روزای خوبمون با این سریال بود و تبدیل شده به نوستالژیمون

من هنوزم ک هنوزه از نت میبینم

تا حالا یکبارم ندیدم. 

مادر شوهرم زنگ زد بیا خونمون. من گفتم نه مزاحم نمیشم شما میخواهید جومونگ ببینید، ۲ساعت هم هست من خسته میشم. گفت به جون تو جومونگ نمیبینیم. رفتم دیدم داره میبینه. گفتم پس چی شد این که داره پخش میشه. گفت جومونگ نیست، دونگیه!!!!!!! 

🤣🤣🤣🤣بنظرم ببینی دیگ نمیتونی دل بکنی از سریال

حدودا ۱۷سال پیش رفتیم سفر. وقتی رسیدیم به اقامتگاه، سرایداری فوری اومد جلو گفت زود باشین وسایلتون را بیارید تو، جومونگ داره شروع میشه!! ما وسایل را بردیم و سمت اتاق تلویزیون هم نرفتیم، بنده خدا شوکه شده بود!! 

بله خیلی ها دوستتش دارند. همین که همه ۲ساعت پای تلویزیون پلک نمیزنن منو کلافه میکنه. البته سلیقه همه قابل احترامه. یه تفریح و سرگرمیه سالم