2777
2789

رفته شهرستان عروسی من باردارم نرفتم الان زنگ زدم بهش سوال بپرسم گفت من نمی‌دونم من پشت فرمونما ای بابا اه با عمو و زن عمو و پسر عمو زن پسرعمویش بود  منم قطع کردم بدون هیچ حرفی  پیام دادم بهش ببینید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب شایدسوالت جوری بوده جلواونانمیخواسته جواب بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوب شایدسوالت جوری بوده جلواونانمیخواسته جواب بده

من خونه بابام بودم  اومدم خونه خودمون ب خواهر شوهرم چون خونست زنگ زدم بیاد پیش من شام شب باهم باشیم بعد ب شوهرم زنگ زدم بپرسم بگم باباش بیاد اینجا شام یا براش ببریم زشته چون میخواستم با خواهر شوهرم تنها باشیم

میگم بهش میگه عروسی پسر خالم زشت بود نرم در حالی ک پسر خاله هاش عروسی ما نیومدن خالش تنها اومد

خیلی خیلی کارش زشته و بی توجهی کرده به شما

درک نمیکنم کارش رو

باهاش حدی صحبت کن که متوجه اشتباهش بشه