2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره خواسته های هر کسی تو زندگی متفاوته

شاید یه نفر با انتخاب درستش بتونه ازدواج رو یه مسیر خوب برای خودش بسازه

قرار نیست همه عین هم باشن

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

چرا منی ک ازدواج کردم   و طلاق گرفتم ــب دنبال عشقم ب دنبال مرد زندگیم ب دنبال   زنرگی ام ؟؟ چرا

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

ازدواج تو سن درست با ادم درست خیلیم خوبه

حالا انتخاب شما خوب نبوده قرار نیست همه رو منع کنی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خونه پدر هم خوشبختی نیس

درسته ولی میتونی زندگی تک نفره داشته باشی 

من خونه بابام خیلی اذیت شدم حتی حق سیبیل خودمم نداشتم 😂😂 🤣 🤣 

حداقل زندگی تک نفره همه چی مال خودته

همه‌ نمی‌خوان اونایی که میخوان تاپیک میزنن به این معنا نیست که هرچی دختر تو دنیاس دنبال ازدواج باشه

اونایی که میخوان هم کار اشتباهی نمیکنن یه نیاز طبیعیه که آدم جدای جنسیت آدم دلش بخواد ازدواج کنه

ته ازدواج درست و خوب هم بعید میدونم بدبختی باشه چرا ازدواجی که خوب باشه بد بشه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم