2777
2789

خانما یه همسایه داریم خیلی زن خوبیه ۳۵ سالشه دو تا بچه داره ولی متاسفانه وضع مالیشون خوب نیست شوهرش کارگره مستاجر هم هستن همیشه زنگ می‌زنه به من باهام حرف میزنه متاسفانه انقدر زیاد زنگ میزنه ما بین بیرون رفتنم هست و می‌پرسه کجا میری منم مجبورم بگم مثلا اون روز گفتم دارم با بچه ها میرم کافه تو بام لند گفت خوش به حالت یا مناسبت ها می‌پرسه شوهرت چی برات خریده و حتی قسم میده بگو منم مجبور میشم بگم طلا و ساعت خریده 🤕یا میگه خوش به حالت شوهرت می‌زاره با ۳ تا بچه درس بخونی یا ذهنش انقدر افسرده هست میگه کاش بچه های منم پسر بودن دو تا دختر داره من یه دختر الانم دوقلو پسر باردارم من ۲۶ سالمه نمی‌دونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بترس از آدم حسرت خور که زندگی ات رو بخاک سیاه می‌نشاند. لزومی نداره همیشه راستش رو بگی .‌خودت هم دل ...

خب من دروغ نمیگم 😐😐😐خودم چیو دلم میخواد 

باید قطع رابطه کنم نه اینکه بپیچونم

ارتباطط رو ددستانه باهلش کم کن البته مهربون باش ،هر جا هم می ری واقعا نیاز نیست بگی حتی مسافرت رو بگو مادرم تنها ست می رم انجا ،یا جلدش طلا نذار انیدورام ادم بد جنسی نباشه ولی زندگی ت تو چشم نکن هم خودت درامان باشی ،هم اون بنده خدا دل ش نگیره 

منم خیلی بدم میاد بعضیا میخوان از خصوصی ترین مسائلت اگاه بشن

مادر همکلاسی دختر منم اینجوری بود همه چی رو میپرسید درحالیکه من اصلا ازش درباره زندگیش نمیپرسیدم هم از من اطلاعات میگرفت هم نظر میداد منم کم کم دیگه جواب تلفناشو ندادم دم مدرسه هم همو میدیدیم اگه میپرسید سرسنگین جواب کوتاه میدادم تا خداروشکر دیگه خودشو جمع کرد

مثلاً میتونی کامل جواب ندی 

وقتی بهت گفت چی خریده می‌تونستی بگی ساعت 

باهاش مهربونه باش دروغ هم بهش نگو فقط جواب حساب شده بده

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)