یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توروخدا تو این شب برا سلامت جسم و آرامش روحم دعا کنید حمد براتون میخونم
این طور مواقع ذکر استغفار یا صلوات خیییلی مؤثره من خودم هزارتا میگم آروم میشم نیم ساعت وقت میبره یه دوره خیلی حالم خراب بود ختم سی هزار استغفار برداشتم همه چی از این رو به اون رو شده
✅💐قرائت ۴٠ بار سوره نصر، بعد از وقت شرعی عصر پنج شنبه یا غروب روز پنج شنبه، در کسب و جلب رزق و روزی مادی و پولی، مؤثر است.🔸به شرط تداوم مثلا حداقل یکسال هر پنج شنبه مداومت بشه
همه شما سرباز هستید خانمها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید. همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌
اسی جان برا ازدواج خوب چه دعایی بخونم اصلا بختم باز نمیشه ختم وذکر کردم ولی نشده
ختم سی هزار مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه یا ۱۲۴ هزار مرتبه صلوات بدون مدت زمان یا تعداد مشخص روزانه حتی شده در روز ده مرتبه بگین ولی مجموعش رو کلا حساب کن این مقدار باشه ولی بهتره هر کدومو برداشتی روزی هزار بار بگی کلا نیم ساعت سه ربع وقت میبره چند دور نهایتا برداری انشاالله موانع از بین میره دعای یستشیر در کنار این دوتا عالیه
سلام شما زاج و عسل و روغن زیتون امتحان کردی ؟ اگر نه برو تو کانال ایتا محمد امین احسانیان ظاهرا خیلیا نتیجه سریع گرفتن اسم کانالش سیاهدونه است کامل برو مطالبو بخون انشاالله شمام خبر خوش میدی