همسر_مهدی_احمدوند مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33821 عنوان خانمی هست اینجوری باشه علامت سوال 59 بازدید | 2 پست علاقه به چیزای مردونه داشته باشه نه زنونه کلا تو همه چی کارای مردونه رو بیشتر دوست داشته باشه تا زنونه هست؟ هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ... 1403/07/05 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کراش_العالمین عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 8549 من تا ۱۵ سالگی کاملا مث پسرا بودم موی کوتاهو تیپ پسرونه خودمو پسر میدونستم اما از ۱۸ نمیدونم چی شد که کامل مثل زنا شدم از لحاط تیپو اینا دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
همسر_مهدی_احمدوند مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33821 من تا ۱۵ سالگی کاملا مث پسرا بودم موی کوتاهو تیپ پسرونه خودمو پسر میدونستم اما از ۱۸ نمیدونم چی شد ... نه اون فرق میکنه یه سری کارایی آدم تو نوجوونی میکنه ممکنه به خاطر هورمون ها و سن باشه هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...