2821
2789
عنوان

با اعتماد به نفسا تشریف بیارین

102 بازدید | 14 پست

سلام 

در حد یه توصیه وقتتونو بهم بدید

می‌خوام پر انرژی و با اعتماد به نفس به نظر بیام یه توصیه‌مون نشه؟

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به خودت برس

ورزش

تناسب اندام

درس کتاب زیاد بخون 

به خودت احترام بزار

بشدتتت رو خودت کار کننن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

تو خودت نباش...اخمات تو هم نباشن با یکی حرف میزنی با انرژی حرف بزن بی حوصله نباش کم کم عادت میکنی خودت راه میوفتی

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

تو خودت نباش...اخمات تو هم نباشن با یکی حرف میزنی با انرژی حرف بزن بی حوصله نباش کم کم عادت میکنی خو ...

دقیقا دوست دارم همینژور که گفتی باشم

اما لحنم دست خودم نیست ناخودآگاه بی حال و گرفته به نظر میاد

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
تمریناتت چطوریه ؟

وقتی با دیگران صحبت میکنیم‌باید رو خودمون کار کنیم که نگاه ها و لحن صحبت کردن مون کمی قاطع و محکم باشه. باید تو اجتماع محاسن مون و تو ذهن مون مرور کنیم که بتونیم این کار و انجام بدیم

2825
2823
2791
2779
2792