sogand24 مدیر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 702 عنوان خانمای زبر و زرنگ بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 32 پست یه راهنمایی بکنین رمز موفقیتتون چیه؟من هرکاری میکنم شکست میخورم.البته اینم بگم زودنا امیدمیشم.کلی هنربلدم خیاطی چرم دوزی گلسازی و....ولی ازهیچکدومشون نتونستم بهره ای ببرم یاحتی ازدرسم که4سال زحمتشوکشیدم الان نمیتونم کارپیداکنم البته کارهستا ولی درپید.میگن دوماه ازصب تاشب بیاکارکن حقوق وبیمه ام نمیکنن حالا ببینیم کارت چطوره خوب باشه برمیداریم.درحالیکه میبینم اطرافیانم حتی بامدرک دیپلم کلی درآمد دارن.گاهی فک میکنم تواین چیزاشانس ندارم دارم افسرده میشم زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!! 1396/08/03 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلینا1369 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 148 اینم بده درکت میکنم.خودم یه ماه اینطوری کارکردم بدترازشرایط بیکاریه میگم تومدرسه عموم بودم.عین برده ... اه خیلی سخته درکت میکنم عزیزم جای دیگه هم میری با آدمهایی هرزه گیر میافتی خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن
هلینا1369 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 148 انشاءالله زودتر قوای بدنت برمیگرده وباز باردارمیشی خیلی به خودت برس اوهوم چاره دیگه ای ندارم که خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن
مژدههه عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 188 خوبه بازبچه داری.من ازخدامه بازبچه دارشم با اون سرم گرم شه.شوهرم حالا نمیخوادمیگه زوده از من به شما نصیحت بذار شوهرت بگه بچه میخوام من هی خودم چپ و راست گفتم بچه شوهرم تا یکم خسته میشم بجا همراهی میگه خودت خواستییییی