2777
2789
شما برای گردش رفتید یا کار؟هزینه ی سفر به هند نمیدونید چقدر میشه حدودا؟

من اکثرا برای کار میرم ولی خب وقت خالی دارم‌که بگردم اونجا 

هزینه با تور زیاد نیست کلی هم ارزونه هم هتل ها هم غذا ها و خرید 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونستم آقا هستید!ببخشید، نوع برخوردم که راحت بود به خاطر این بود که فکر میکردم خانم هستید.

فرقی بین اقا و خانم نیست ما جزو یه خانواده هستیم اینجا و همه شرافت و انسانیت و برخورد با خانواده را میدونیم 

من اکثرا برای کار میرم ولی خب وقت خالی دارم‌که بگردم اونجا هزینه با تور زیاد نیست کلی هم ارزونه هم ه ...

هرینه دو نفر خیلی خرید هم نداشته باشن چه قدر میشه حدودا الان؟ 

کشمیر هم رقتید؟

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

خیلب فشنگه😍میشه مجلس و عروسی پوشید

باور نمیکنید توی مجالس بپوشید چون اکثر لباس مجلسی ها تقریبا توی یک مدل هستند این شمارو خاص میکنه چون تک هست 

باور نمیکنید توی مجالس بپوشید چون اکثر لباس مجلسی ها تقریبا توی یک مدل هستند این شمارو خاص میکنه چون ...

پرسشی نبود

منم گفتم میشه پوشید 

اره خاص و قشنگه

هرینه دو نفر خیلی خرید هم نداشته باشن چه قدر میشه حدودا الان؟ کشمیر هم رقتید؟

بله کشمیر و بمبی مقصد تجاری من هست شما قیمت روپیه  به دلار حساب کنید تقریبا ۳ هزار دلار ببرید کلی هم خرج کنید باز هزار دلار اضافه میارید 

بله کشمیر و بمبی مقصد تجاری من هست شما قیمت روپیه به دلار حساب کنید تقریبا ۳ هزار دلار ببرید کلی هم ...

چ قدر خوب حدود ۵۰ تومن هر نفر پس

هند جزو اولین مقصد هایی ک دلم میخواد برم

چته چرا فشاری شدی مگ باتو حرف زدم اصلا؟😃

تو خیلی داری حرف می‌زنی آخه حواست هست؟!

فرضاً ملکه‌ی انگلیسم باشی تو کشورِ خودتی. خیلی خودتو دست بالا نگیر

این‌جا الکی حرف بزنی حالتو می‌گیرن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

تو خیلی داری حرف می‌زنی آخه حواست هست؟!فرضاً ملکه‌ی انگلیسم باشی تو کشورِ خودتی. خیلی خودتو دست بالا ...

حالت خوبه؟من ملکه انگلیسم؟؟😂😂

اسم مستعار گذاشتم چ ربطی داره ب شمام توهینی نکردم نمیفهمم اینهمه واکنشتون برای چیه