الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اینجوری میشم شمارو نمیدونم ولی من دیر به دیر میرم حموم اینجوری میشم هروقت اینجوری شدی برو حموم اب داغ رو باز کن بزار حموم پر از بخار بشه بعد با لیف و صابون بیوفت به جون پوستت از حموم اومدی یه کرم مرطوب کننده بزن از همین ۵۰ تومنیا که خیلی تو خرج نیوفتی حتی کرم دست و صورت هم میشه خوب میشه
عزیزم ایشون پوستش حساسه ک اینجوری شدهممکنه حتی حساسیت باشه این حرکتی ک شما میگی رو بزنه غلفتی پوستش ...
عزيزم پوست منم حساسه من یه حموم میرم زیر چشمم بامجون در میاد بی لیل من یه کرم غریب بزنم قرمز میشم همش پوست پوست میشم کل بدنم خشکه دکتر پوست هم فقط بهم میگه صابون نزن سس نخور فلفل نخور.... به صابون حساسیت دارم همش خشکی میزنم اینکارو میکنم هیچی نمیشه من گفتم بیوفت به جون پوستت منظور این نبود که پوستو بکن منظورم این بود قشنگ بشور حتی میتونه با شامپو بن و لیف توری بشوره اگر مثل من اگه پوسش حساسه من خودم اینجوری میشم