2777
2789
عنوان

پوسته میشه صورتم

216 بازدید | 16 پست

بچه ها صورتم پوسته پوسته میشه روی دماغم دور دهنم نمیشه کرم بزنم نزنم هم معلومه  ی چیزی بگید خونگی باشه پول ندارم برم بخرم ابرسان اینام پول ندارم هی کرم خونگی میزنم ی چیزی بگید خونگی باشه ن از مغازه چون پول ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستت خیلی خشک شده دهیدراته باید حتما ابرسان خوب استفاده کنی 

روزی دو سه لیتر اب بخور 

بخور بده 

خیار واسه ابرسانی خوبه 

صورتتو با شامپو بچه صابون به هیچ عنوان نشور 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

منم اینجوری میشم شمارو نمیدونم ولی من دیر به دیر میرم حموم اینجوری میشم هروقت اینجوری شدی برو حموم اب داغ رو باز کن بزار حموم پر از بخار بشه بعد با لیف و صابون بیوفت به جون پوستت از حموم اومدی یه کرم مرطوب کننده بزن از همین ۵۰ تومنیا که خیلی تو خرج نیوفتی حتی کرم دست و صورت هم میشه خوب میشه

منم اینجوری میشم شمارو نمیدونم ولی من دیر به دیر میرم حموم اینجوری میشم هروقت اینجوری شدی برو حموم ا ...

عزیزم ایشون پوستش حساسه ک اینجوری شده

ممکنه حتی حساسیت باشه این حرکتی ک شما میگی رو بزنه غلفتی پوستش کنده میشه

لک میوفته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزيزم پوست منم حساسه من یه کرم غریب بزنم قرمز میشم به صابون حساسیت دارم همش خشکی میزنم اینکارو میکن ...

Phصابون اصلا مناسب پوست نیست

دقیقا دلیل اصلی خشکی پوست همین صابونه

اصلا نباید صابون یا شامپو بچه بزنی ب صورتت

شوینده های صورت اونقدر گزون نیستن

ایرانیاش همین۱۰۰-۱۰۰وخوردی هستن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم ایشون پوستش حساسه ک اینجوری شدهممکنه حتی حساسیت باشه این حرکتی ک شما میگی رو بزنه غلفتی پوستش ...

عزيزم پوست منم حساسه من یه حموم میرم زیر چشمم بامجون در میاد بی لیل من یه کرم غریب بزنم قرمز میشم همش پوست پوست میشم کل بدنم خشکه دکتر پوست هم فقط بهم میگه صابون نزن سس نخور فلفل نخور.... به صابون حساسیت دارم همش خشکی میزنم  اینکارو میکنم هیچی نمیشه من گفتم بیوفت به جون پوستت منظور این نبود که پوستو بکن منظورم این بود قشنگ بشور حتی میتونه با شامپو بن و لیف توری بشوره اگر مثل من اگه پوسش حساسه من خودم اینجوری میشم