2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جن عسل خور ندیده بودید که خدارو شکر دیدیم گزینه بعدی چیه😐

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یکی ازش خورده صداش در نمیاره

حتی نایلون دور درش که باید با چاقو بازش کنی تا بتونی در شیشه رو باز کنی باز نشده 

هیچ جوره نمیتونه باز بشه با این نایلون پرس شده

یدونه صندلی چوبی هم از انباریمون کم شده 

با یدونه دمپایی 

چند روز پیش رفتیم خرید روغن مایع خریدم آخر شب بود همونجوری گذاشتم رو کابینت صبح پاشدم که جابه جاش کنم دیدم درش بازه و یکم استفاده شده گفتم حتما از فروشگاه اینطور بوده ندیدم منتظر شدم همسرم بیاد از سر کار ببره فروشگاه عوض کنه دیگه مشغول کار خونه بودم یادم رفت باز فرداش دیدم عه بازم مصرف شده کمتر شده واقعا ترسیدم وقتی همسرم اومد خونه بهش گفتم خونه جن داره روغن هی داره کم میشه و اصلا من درشو باز نکردم چون تو یخچال ظرف روغن داشتم هنوز تموم نشده بود خندید گفت آره آقا جنِ شبا که تو خوابی هوس نیمرو میکنه پا میشه درست میکنه میخوره نگو آقا تنبلیش میومده از یخچال روغن برداره اون رو کابینت بوده برمیداشته😅😅حالا بپرس ببین تو خونه کی خورده جن خونه ما که همسرجان بود😂

چند روز پیش رفتیم خرید روغن مایع خریدم آخر شب بود همونجوری گذاشتم رو کابینت صبح پاشدم که جابه جاش کن ...

عزیززززززم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آخه عزیزم دیدی دور شیشه های مربا یدونه نایلون داره که حتما باید با چاقو ببری و وقتی بازش کنی دیگه نمیتونی ببندیش؟ 

و تا زمانی که نایلون و باز نکنی نمیتونی در شیشه رو باز کنی

اون دست نخورده 

حتی پشت و رو گذاشتم شاید نشتی داشته باشه 

ولی نداشت 

منظور منم همین بود هنوز پلمپه فقط گفتم آکبند کلمه پلمپ تو ذهنم نبود اره منم از همین ترسیدم

میگم شاید حواست نبوده و همینجوری برداشتی از فروشگاه، از اول همینجوری نبود؟

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️