2777
2789
عنوان

عجب چرا اینجا اینجوریه

195 بازدید | 16 پست

یه تاپیک زده بودم چند روز پیش 

واقعا موضوع خاصی نداشت 

حالا نمیدونم کی گزارش داده 

تعطیل کردن که هیچ تعلیقمم کردن 

خب بعضی کاربرا منحرفن به من چه ربطی داره 😐

More water flowed under the bridge, people changed their minds

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو چی بود تا بگم چرا تعلیق شدی🥴

والا میترسم بگم دوباره تعلیق شم😐😂

گفتم کاش میشد بدون شوهر بچه دار شد 

بیشتر جنبه شوخی داشت 

مثلا میخواستم بگم بچه دوست دارم

More water flowed under the bridge, people changed their minds

بیشتر افراد اینجا عقده این😐

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
بیشتر افراد اینجا عقده این😐

خیلیییییییییییییی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خیلیییییییییییییی

واقعا دوس دارم بگیرم جرشون بدم اونقد بزنمشون پا نشن😭😭😂

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
واقعا دوس دارم بگیرم جرشون بدم اونقد بزنمشون پا نشن😭😭😂

بگو منم بیام 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇