2777
2789

کامل و خوب خرید؟

خیلی نگران قیمتام اول قرار بود با ۲۰۰ تومن سیسمونی بگیرم ولی بنا به شرایطی نشد البته یه مقدار خرده ریز رو از قبل گرفتم مثل گهواره برقی و مینی واش و صندلی غذا و یکم لباس و حوله و وسیله حمام و ظروف غذا اما هنوز خیلی چیزا مونده تا بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم زیاد هم هست باور کن 50 درصد وسایل الکی اصلا استفاده نمیشه

دقیقا اضافی که میشه یا نهایت برای استفاده همون چند ماهه اول هست ولی چون رسم جشن سیسمونی داریم میخوام همه چی کامل و خوب باشه برای همین نگرانم

خیلی چیزا تو سیسمونی واقعا بدرد نخوره

لباسم زیاد نخر بزار رو سنش و فصلش بخر هم به روز ترهم تو تنش دیگه قشنگ وایمیسته

مثلا همین مینی واش و گهواره برقی واقعا همچین لازم نبوده

دوتا تیکه لباسه که بادست ادم میشوره

به جا گهواره برقی که زودم کوچیک میشه براش از این گهواره مدل قدیمیا میخریدی تا دوسه سالگیم میتونستی استفاده کنی ما همونم نخریدم برا خواهرزاده ام خودمون با پتو و اینا درست کردیم الانم که پنج سالشه استفاده میکنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دقیقا اضافی که میشه یا نهایت برای استفاده همون چند ماهه اول هست ولی چون رسم جشن سیسمونی داریم میخوام ...

تو رو خدا این جشنهای مزخرف رو وردارین به خاطر ملتی که همیشه دهنشون میجنبه میخوای وسایلی بگیری که میدونی به دردت نمیخوره

من با ۱۰ ملیون کل وسایلش رو گرفتم 😑😑😑چه خبره بابا منی واش لازم نبود فقط دوماه اول با دست باید بشوری بعد مینداختی لباسشویی خودتون  تخت برقی هم لازم نبود ...شما پولدارین؟؟؟؟

عزیزم برای خودت زندگی کن/

بیخودی پولتو صرف چیزای بی مصرف نکن/یه سرویس چوب بگیر چند دست لباس و یکم وسیله بازی و کالسکه

اگر بیخوای برای حرف مردم زندگی کنی هیچوقت ارامش نداری

شما رسم سیسمونی دیدنو بزار کنار