2777
2789

رتبم به دانشگاه آزاد میخوره بین پرستاری و اتاق عمل موندم  

اتاق عمل جای پیشرفتش بیشتره میشه اد جراح شد و پول پارو کرد اما پرستاری یه کم شناخته شده تره و اگه کسی بخاد آزاد بره معمولا پرستاری رو انتخاب میکنه ولی من از پرستاری متنفرم نمیدونم چه غلطی باید بکنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رتبه کشوریم 50 هزاره پرستاری ازاد شهر خودمون رو میتونم قبول شم ولی اتاق عمل رو شهرمون نداره مجبورم ب ...

هردو خوبن. 

من دختر داییم پرستاری ازاد خوند الان 5،6 ساله تو یه بیمارستان پرستاره با درامد خودش ماشین هم خریده ولب خب خیلی سخته کارشون دیگه شب کار عصر کار تعطیلاتشون خیلی کمه حتی تعطیلات رسمی و پنجشنبه جمعه هم باید برن سرکار . 

بازارکار و مهاجرتش خیلی خوبه ولی شیفت های خیلی سنگین تری داره و مث اتاق جای پیشرفت نداره

اگر واقعابخوای کارکنی جای پیشرفت داره این سرپرستار ها و سوپروایزرین از اول دراین جایگاه نبودن

خدایا شکرت
اگر واقعابخوای کارکنی جای پیشرفت داره این سرپرستار ها و سوپروایزرین از اول دراین جایگاه نبودن

سرپرستار و سوپروایزر رو از بقیه پرستارا پرسیدم که شرایطشون چجوریه گفتن که یا باید سهمیع و پارتی داشته باشی یا سابقه کاری خییییلییی زیاد در غیر این صورت به هیچوجه نمیشه

سرپرستار و سوپروایزر رو از بقیه پرستارا پرسیدم که شرایطشون چجوریه گفتن که یا باید سهمیع و پارتی داشت ...

من خودم توبیمارستان دولتی کار میکنم هستن افرادی باتلاش خودشون به جایی رسیدن و اینکه بیمارستان ما اتاق عمل شب هم فعال فکرنکن شیفتاسنگین ندارن شاید لانگ و صبح شب نداشته باشن اما شب دارن

سابقه کار در هرررر رشته ای حرف اول میزنه

خدایا شکرت
بازارکار و مهاجرتش خیلی خوبه ولی شیفت های خیلی سنگین تری داره و مث اتاق جای پیشرفت نداره

اتفاقا پرستاری جای پیشرفت داره

اتاق عمل اصلا پیشرفتی توش نیست

تکاپو برای نجات ✨️