2777
2789

خبریه؟؟؟؟فوتبالی چیزی نیس تو تی وی؟خیلی عجیبه.یا مثلا جشن دارن؟؟واقعا فرهنگ ندارن این وقت شب 

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣فک کنم همسایه هستیم چون همسایه ماهم جشن داره😃💔

اینا مرداشون ی جیغی راه انداختن ک بیا و ببین وااای انگار توخونه ماست صداشون

احتمالا میت کردن نکبتا همسایه من مست میکنه تا ۴ صبح آواز میکنه با اون صدای نعکره اش

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ماهم ،،، مستاجرمون تولد دخترشه ، بساط عرق اینارو پهن کردن دوتا باند بزرگ گذاشتن تو تراس ،،، بزن بکوبه از ساعت ۷ عصر تا الان از این کفشای مجلسی پوشیدن میکوبن رو سرامیک دیونه شدیم😂

ماهم ،،، مستاجرمون تولد دخترشه ، بساط عرق اینارو پهن کردن دوتا باند بزرگ گذاشتن تو تراس ،،، بزن بکوب ...

ای بابااااااینا هم عربده میکشن زنو مرد ک...سخول شدن والا