معلم دخترم گفته که ۸تا نشانه یا همون حروف انتخاب کنیم برای تهیه ی خوراکی یا هدیه به همراه گیفت که خودمون درست کنیم...حالا خواستم ببینم کودوم ۸تا حروف گیفت آسونتری میشه درست کرد...۸تا از حروف آسون و بهم معرفی کنید😁 باتشکر🙏
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هشت تا که خیلی زیاده برای ما یکی بود حرف میم من مارشمالو و مداد و گیفت م درست کردم بردم
حتما غیر انتفاعی هستند و کلاس شون کم جمعیت برای دختر منم ی کلمه اونم شریکی برداشتیم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خوب الان با این یه کلمه بگو که همشونو داشته باشه ...
نگفته با هم ک
گفته هشت تا کلمه ک جدا جدا تو هر پرس براشون گیف درست کنه خوراکی درست کنه
هشت تا که خیلی زیاده برای ما یکی بود حرف میم من مارشمالو و مداد و گیفت م درست کردم بردم
گروه شدیم ۵تا به هر گروه ۸تا میفته فک کنم ما گروه ۶نفرمون باید ۸تا گیفت و خوراکی و هدیه و...درست کنیم
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
برا دختر من مثلا حرف اول رو که خوندن برا همون درست کردیم حرف دوم که خوندن با حرف اول دوم یه کلمه میساختیم و با اون یا نقاشی میکرد یا خوراکی چیزی بود که حرف سوم چهارم پنجم و.......... همین طور ادامه داشت رو مغزشون هم خیلی تاثیر داره
[QUOTE=354885996]نگفته با هم ک گفته هشت تا کلمه ک جدا جدا تو هر پرس براشون گیف درست کنه خوراکی درست کنه[/QUOTEبزا دختر من که اینطور نبود با همه شون باید کلمه میساخت و خوراکی یا نقاشی میبرد
[QUOTE=354885996]نگفته با هم ک گفته هشت تا کلمه ک جدا جدا تو هر پرس براشون گیف درست کنه خوراکی درست ...
اونو نمیدونم منظور اسی این بود ک گفتم