2777
2789

نذار ازت متنفر شم دوست داشتنت به اندازه کافی دردناک هست

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

اره عشق سابقم وقتی دستمو بوس میکرد میگفت قدر خودتو بدون خیلی خوبی 

یا وقتی براش غذا درست میکردم با اشتها میخورد 

وقتی بهم میگفت دخترم 

با همه این خاطره ها قلبم تند تند میزنه ولی خب خودشو دیگه ندارم💔🙃یه مشت خاطره هست ازش فقط

کاربری دست چند نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هانتر دوهان تو رویاها  

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            
اره عشق سابقم وقتی دستمو بوس میکرد میگفت قدر خودتو بدون خیلی خوبی یا وقتی براش غذا درست میکردم با اش ...

:))))💔وای خدایا 

امیدوارم ادم درستتو پیدا کنی عزیزم 

یبار داشتم میگفتم یکی فلان حرفو بهم زده بعد همش میگم براش دارم و مطمئن باش من پشتتم هرچی بشه خیلی ب دلم نشست. همیشه این جمله ک من پشتتم رو بهم میگه و واقعا هرجا مشکلی داشته باشم سریعا خودشو تحت هر شرایطی میرسونه تا مشکل منو حل کنه 

الان پیشم نیست ۱ ماهه ندیدمش خیلییییی دلم تنگ شده براش یعنی دارم میمیرم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

دوست داشتن که خیلی قشنگه

اگه بیشتر از طرف داشته باشی اذیت میشی همون یکطرفه میشه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

چی بگم ک جیگرم نسوزه 

چند وقت پیش تو اوج دردام 

پیام داد ؛

(( کاش میتونستم تمام درداتو از بدنت بکشم بیرون ؛قورتشون بدم )))

این جمله رو هیچ کجا نشنیدیم.... چون همیشه از دلش حرف میزد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

درد ترین چیزی که تو زندگیم بوده این بوده که هنوز تصویر لحظه ای که خانوادم داشتن منو از خونه پرت میکردن بیرون اونم تو سن ۷ سالگی جلومه:")

صحنه ای که من بابامو التماس میکردم

قسمش میدادم که منو پرتم نکنه از خونه بیرون

و مادرم که برادرمو بغلش گرفته بود و داشت به زجه های من میخندید:")))💔💔

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)