2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوابگاه ک کابوس منه😑پارسال همدان قبول شدم ولی بخاطر اینکه باید میرفتم خوابگاه نرفتم اون سال دان ...

چند ماه اول سخته. بعد به مرور عادت میکنی.

ولی خب قطعا باید یه جاهایی انعطاف پذیری و بخشندگی از خودت نشون بدی.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
منم ۲۰ سالمه الان حس میکنم از کسایی ک سال اولشونه و قبول شدن بزرگترم و حس خوبی ندارم

ن اینطوری نیست ما تو فامیل داریم طرف ۲۴ سالشه تازه رفته دانشگاه با کسایی ک ۱۹ سالشونه همکلاسی شده😂

چند ماه اول سخته. بعد به مرور عادت میکنی.ولی خب قطعا باید یه جاهایی انعطاف پذیری و بخشندگی از خودت ن ...

ینی کجاها کدتاه بیایم؟خیلی استرس دارم برای خوابگا دلم نمیخاد بحث پیش بیاد میخام گسی کارم نداشته باشه حس میکنم همه باکلاسی و من بیکلاس

شما رشته هاتون حذف کردین برا دانشجوهای سال قبل البته؟

میشه سوال متو جواب بدید 

اگر پارسال قبول شده باشی ولی ثبت نام نکرده باشی و مونده باشی پشت کنکور باز هم باید بری رشته ای که پارسال اوردی رو حذف کنی ؟

چند ماه اول سخته. بعد به مرور عادت میکنی.ولی خب قطعا باید یه جاهایی انعطاف پذیری و بخشندگی از خودت ن ...

اره

ولی من اصلا ادم اینکه با ۵ نفر دیگ هم اتاقی شم نیستم من الان تو خونه با خواهرم تو ی اتاقم همیشه دعوامونه ک چرا اتاق کثیف و نامرتبه چ برسه با ادمایی ک نمیشناسمشون ت ی اتاق باشم

میشه سوال متو جواب بدید اگر پارسال قبول شده باشی ولی ثبت نام نکرده باشی و مونده باشی پشت کنکور باز ه ...

اره من پارسال ملی قبول شدم نرفتم امسال دوباره شرکت کردم و انتخاب رشته کردم پس قبول پارسالم حذف میشه امسال هر چی قبول شم باید اونو برم

میشه سوال متو جواب بدید اگر پارسال قبول شده باشی ولی ثبت نام نکرده باشی و مونده باشی پشت کنکور باز ه ...

اگه پارسال ثبت نام نکردی نه اگه دانشجو هستی و دانشگاه ثبت نام کردی 

Not Now maybe  Later
اره من پارسال ملی قبول شدم نرفتم امسال دوباره شرکت کردم و انتخاب رشته کردم پس قبول پارسالم حذف میشه ...

پیامکی که امروز اومد رو دیدید 

گفتن برید حذف کنید 

منطورشون چی بود برای انتخاب رشته امسال بود یا سال قبل 

حکایت پسر منم همین شد پارسال روزانه اورد ولی شهرستان بود نرفت امسال رتبه اش خوب شده و نمیخواد بره شهرستان نکنه حدف نکنیم کار بده دستنون 

ینی کجاها کدتاه بیایم؟خیلی استرس دارم برای خوابگا دلم نمیخاد بحث پیش بیاد میخام گسی کارم نداشته باشه ...

این احساس رو نداشته باش. درسته هرطور شخصیتی ممکنه باشه ولی معمولا بچه ها مهربون و بی ریا هستن.

بحث هم بستگی داره دیگه. شما با اعضای خانواده‌ت که از لحاظ فرهنگی و فکری شبیه هستید ممکنه بحث کنی اونجا که بچها از قشر و فرهنگ های مختلف هستن که جای خود داره. ولی میشه مدیریت کرد و دستت میاد. شیرینی هم داره و درنهایت برات خاطرات قشنگی میشه.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»