چند روز دیگ قراره جواب انتخاب رشته بیاد از الان استرس دارم که وقتی وارد دانشگاه شدم چطوری باید رفتار کنم چه وسایلایی رو باید بگیرم واسه دانشگاه میشه راهنمایی کنین؟
وای خوابگاه ک کابوس منه😑پارسال همدان قبول شدم ولی بخاطر اینکه باید میرفتم خوابگاه نرفتم اون سال دان ...
چند ماه اول سخته. بعد به مرور عادت میکنی.
ولی خب قطعا باید یه جاهایی انعطاف پذیری و بخشندگی از خودت نشون بدی.
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
چند ماه اول سخته. بعد به مرور عادت میکنی.ولی خب قطعا باید یه جاهایی انعطاف پذیری و بخشندگی از خودت ن ...
اره
ولی من اصلا ادم اینکه با ۵ نفر دیگ هم اتاقی شم نیستم من الان تو خونه با خواهرم تو ی اتاقم همیشه دعوامونه ک چرا اتاق کثیف و نامرتبه چ برسه با ادمایی ک نمیشناسمشون ت ی اتاق باشم
ینی کجاها کدتاه بیایم؟خیلی استرس دارم برای خوابگا دلم نمیخاد بحث پیش بیاد میخام گسی کارم نداشته باشه ...
این احساس رو نداشته باش. درسته هرطور شخصیتی ممکنه باشه ولی معمولا بچه ها مهربون و بی ریا هستن.
بحث هم بستگی داره دیگه. شما با اعضای خانوادهت که از لحاظ فرهنگی و فکری شبیه هستید ممکنه بحث کنی اونجا که بچها از قشر و فرهنگ های مختلف هستن که جای خود داره. ولی میشه مدیریت کرد و دستت میاد. شیرینی هم داره و درنهایت برات خاطرات قشنگی میشه.
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»