2777
2789

برو یچادر دانشجویی بگیر

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

چادر ساده با کوله قشنگ نمیشه 

برو دانشجویی یا عبا عربی بگیر

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا باید مدل کیفت عوض کنی یا مدل چادرتو 

اینجوری نمیشه سخته

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
بابا نمیبرنم بخرم ، خودمم بخوام پیگیر شم علاف میشم چند روزی درسم دارم

خوب کاری نداره ک ی مراکزی هست مخصوص چادر و عبا ایناست. برو بگو از این دومدل برام بیارید نمونه ها رو ببین بخر سخت پسند نباشی ی ساعت طول میکشه خریدت

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
خوب کاری نداره ک ی مراکزی هست مخصوص چادر و عبا ایناست. برو بگو از این دومدل برام بیارید نمونه ها رو ...

میشه سفارش داد ؟ چند تا اینستا دیدم اما مامانم میگه ممکنه جنسش خوب نباشه یا قدس نخوره 

میشه سفارش داد ؟ چند تا اینستا دیدم اما مامانم میگه ممکنه جنسش خوب نباشه یا قدس نخوره

اره میشه 

جنسشون رو ک میزنن چیه همراه باسایز و قد 

میتونید با فروشنده صبحت کنید ک اگه راضی نبودین مرجوع کنید

کیف از این معمولیا بردارم میشه ولی حس میکنم به سنم نمیخوره

کیف دوشی مدلهای قشنگی هست تو بازار یا نت سرچ کن برات میاره

متناسب سنت انتخاب کن

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
اره میشه جنسشون رو ک میزنن چیه همراه باسایز و قد میتونید با فروشنده صبحت کنید ک اگه راضی نبودین مرجو ...

چند تا دیدم بعضیاش ۲ تومن به بالا بودن ، بعضیاش ۸۰۰ تومن اینا ، اخه الان چادر با ۸۰۰ تومن پیدا میشه مگه ؟ یعنی جنسش خوب نیست ؟ 

چند تا دیدم بعضیاش ۲ تومن به بالا بودن ، بعضیاش ۸۰۰ تومن اینا ، اخه الان چادر با ۸۰۰ تومن پیدا میشه ...

قطعا 800جنسش خوب نیست من پارسال عربی سنگدوزی گرفتم 1/300 الان نمیدونم چنده 

ولی تو رنج 1/300تادوتومن خوبه بگیر