2777
2789

خیلی اتفاقات افتاد این چند روز که نی نی سایت نیومدم 

کاش بمیرم تموم شه

من میخوامش اونو 

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت شخص خاصی رو دعا نکن شاید صلاحت در این نباشه انشالا هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد عزیزم

الان یه ملت به من میخندن که چطور حدود هفت ماه شب و روز هعی براش دعا کردم و نرسیدم

و اون باهام بازی کرد با احساساتم 

الانم داره بازی میکنه با روح و روانم

چند روزه رفته سر کلاس هایی که با من داره نمیاد

بعد گفته رل زدم

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
الان یه ملت به من میخندن که چطور حدود هفت ماه شب و روز هعی براش دعا کردم و نرسیدمو اون باهام بازی کر ...

الان با احساست مقابله کنی بهتره تا بعداً شکست های بزرگتری بخوری. اینو از منی بشنو که با احساسم گند زدم به زندگیم. 

این آدم سمی رو بزار کنار می‌دونم خیللللی سخته ها ولی بعداً به این کارت افتخار میکنی

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
الان با احساست مقابله کنی بهتره تا بعداً شکست های بزرگتری بخوری. اینو از منی بشنو که با احساسم گند ز ...

نمیرم سمتش اصلا و ابدا

فقط میخوام اون بیاد سمتم بعد خدا کمکم کنه چجوری باهاش مقابله کنم

نمیرم سمتش اصلا و ابدافقط میخوام اون بیاد سمتم بعد خدا کمکم کنه چجوری باهاش مقابله کنم

حتی اگه اومد قبولش نکن چون گفتی با احساسم بازی کرد اینو میگم

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده